Expoziţia tehnologiilor ultramoderne „Joy Time” Vă aşteaptă!

Experimentaţi cu Moldcell! Veniţi să vedeţi cele mai noi dispozitive, să testaţi cele mai noi aplicaţii de pe iPad, tablete, smartphoneuri etc., să jucaţi pe console electronice, să aflaţi cele mai noi tendinţe în domeniul tehnologiilor informaţionale de la producători cu renume şi chiar să cumpăraţi dispozitive mobile la preţuri avantajoase!

În acest an, la Chişinău Veţi avea la dispoziţie doar 3 zile în care puteţi trăi o altă realitate: 1-3 iunie, între orele 10:00 şi 18:00, MoldExpo, pavilion 2. Aici Veţi avea ocazia unică să vedeţi o lume a viitorului, în care domină tehnica şi să apreciaţi singur toate avantajele acesteia: să desenaţi cu graffiti virtual pe un perete de proiecţie, să testaţi programele electronice speciale care reproduc mişcările omului, să participaţi la „bătălii virtuale” şi să câştigaţi premii! Evenimentul nu are limite de vârstă şi aici fiecare îşi va găsi zona de interes:

  • dispozitive şi gadgeturi,
  • jocuri video, aplicaţii,
  • perete de proiecţie cu graffiti virtual
  • stand foto cu eroii jocurilor electronice,
  • jocuri old-school precum Dandy Junior, Sega Mega Drive II etc.
  • distracţii pentru copii cu Mobi şi clovni
  • şi multe altele!

Pentru a fi pe placul şi interesul tuturor, fiecare zi a evenimentului va fi dedicată unui anumit subiect, în care Dvs., prietenii şi familia veţi putea descoperi aceleaşi dispozitive dintr-o altă perspectivă. Vedeţi mai jos programul „Joy Time”:

1 iunie – Joy Time sports (Joy Time sport)
2 iunie – Mind games (jocuri intelectuale)
3 iunie – Dance & Music (muzică şi dansuri)

Veniţi să petreceţi weekendul util şi să Vă distraţi în acelaşi timp! Vă aşteptăm la cel mai modern şi complex târg-expoziţie din acest an, organizat în parteneriat cu Barcode.md, Huawei Technologies Co. Ltd şi reţeaua de magazine Maximum.