Beneficiile semnării Contractului de abonament la Cartelă Moldcell

Cu Moldcell ai tot mai multe avantaje. În afară de posibilitatea de a comunica oricând doreşti cu cei dragi, în modalitatea comodă ţie, la semnarea Contractului de abonament pentru Cartelă Moldcell, ai şi mai multe posibilităţi!

Vino la orice reprezentanţă Moldcell cu un act de identitate, semnează contractul şi primeşte o mulţime de avantaje.

Dacă eşti abonat nou:
Semnează contractul în 30 zile de la activarea numărului şi primeşte 40 lei reducere pentru apeluri în reţea, valabili 30 zile (în afară de 40 lei pe cont la conectare).

Dacă deja faci parte din familia noastră:
Semnează contractul şi beneficiază de prelungirea perioadei active a numărului cu 6 luni, ceea ce înseamnă că vei putea utiliza toate serviciile Moldcell o perioadă mai îndelungată

În afară de aceste beneficii, doar pentru simplul fapt că ai contract, ca şi înainte, nu vei achita nici o taxă lunară fixă şi îţi vei suplini contul atunci când doreşti. În plus, Vei avea acces la toate serviciile administrative, simplu şi fără să urmezi proceduri complicate:

  • servicii 3G (apeluri video şi Internet mobil la viteză înaltă)
  • emiterea facturii lunare detaliate
  • schimbarea cartelei SIM
  • activarea / dezactivarea serviciilor prin intermediul Serviciului Clientelă etc.

Ofertă valabilă pentru abonaţi noi şi existenţi Cartelă Moldcell. Toate beneficiile vor fi acordate a doua zi după semnarea Contractului de abonament.