Proiectul „Viitorul tău începe astăzi”, ediţia a IV-a

Deja al patrulea an consecutiv, compania Moldcell, în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei, organizează o serie de wokshopuri „Viitorul tău începe astăzi”, pentru studenţii de la diverse specializări, dornici să afle mai multe despre domeniul lor de studiu şi modul în care aceste cunoştinţe pot fi aplicate în practica modernă de afaceri.

Indiferent dacă eşti în primul sau ultimul an de studiu, te invităm să participi la prezentările specialiştilor Moldcell, care vor avea loc în perioada 15 februarie – 2 mai 2012. În cadrul acestor prelegeri, se vor discuta subiecte actuale în lumea businessului: de la contabilitate şi management, până la tactici de negociere şi arta de a vinde.

Subiectele propuse spre discuţie în cadrul celor 11 workshopuri sunt:

1. Clientul – forţa motrice a unei afaceri de succes – 15 februarie
2. TeliaSonera – leagănul telefoniei mobile. Istorie şi viitor – 22 februarie
3. Tactici de negociere în afaceri – 29 februarie
4. Arta de a vinde şi a crea noi posibilităţi pentru sine – 7 martie
5. Managementul calităţii – Asigurarea unei dezvoltări şi perfecţionări continue – 14 martie
6. Psihologia vânzărilor – 21 martie
7. Cercetarea de marketing în era informaţională: o nouă paradigmă – 28 martie
8. Contabilitate – Mituri şi realitate – 4 aprilie
9. Ce? Unde? Când? De ce? Studii şi analize de marketing – 11 aprilie
10. Principiile fundamentale ale managementului proiectelor – 25 aprilie
11. Moldcell – locul unde dezvoltarea profesională capătă o altă formă – 2 mai

Vino să înveţi de la profesioniştii companiei Moldcell care e cheia succesului în afaceri, fără taxe şi înscrieri prealabile.

În cadrul acestor workshopuri vei avea posibilitatea nu doar să asişti la prezentări interesante, ci să găseşti răspunsuri la orice întrebare, ca să îţi stabileşti direcţia profesională şi să fii pregătit pentru un viitor plin de realizări frumoase. În plus, la finele ciclului de workshopuri, cei mai activi studenţi vor fi premiaţi cu diplome de participare. Pe parcursul ediţiilor anterioare, în jur de 70 studenţi au primit diplome de la Moldcell. Grăbeşte-te să fii printre norocoşii, care vor fi remuneraţi pentru inteligenţă şi ambiţie!

Din 2009 şi până astăzi, în cadrul ediţiilor precedente ale proiectului „Viitorul tău începe astăzi”, specialiştii Moldcell au susţinut 30 workshopuri, la care au participat în jur de 700 studenţi. Vino şi tu, participă activ şi fii pregătit pentru o carieră de succes.

Prelegerile vor avea în fiecare zi de miercuri, în blocul E al Academiei de Studii Economice a Moldovei, sala 402, ora 13:00. Te aşteptăm!