Cel mai rapid internet la cel mai bun preț la „Cartelă 50”!

Dacă te gândești de ceva vreme să treci la Abonament Moldcell, dar fericirea ta înseamnă să nu ai contracte semnate și să alegi când și cât vei achita pe convorbirile tale de telefon mobil, „Cartela 50” va deveni opțiunea ta preferată de acum încolo.

La Cartelă Moldcell ai trafic Internet care poate fi utilizat chiar şi în 4G, ceea ce oferă o viteză de până la 150 Mb/s în peste 30 localități din toată Moldova plus minute ca să vorbeşti cât şi cum îţi place.

Cu numai 50 lei lunar ai:

  • 1 GB trafic Internet
  • 200 minute cu toată Moldova (care pot fi convertite în SMS la coeficient 1:1)

Iar dacă mai sunt câteva zile până în data prelungirii automate a „Cartelei 50” dar minutele incluse sunt deja epuizate și tu ai treburi de făcut, probleme de rezolvat și prieteni de văzut, poți trimite, de fiecare dată când ai nevoie, un SMS fără text la 1155 şi să activezi 200 minute cu toată Moldova adițional cu doar 30 lei. Mai ales că şi acestea pot fi utilizate ca mesaje SMS la coeficientul 1:1 şi sunt valabile 30 zile.

Toate serviciile se vor oferi timp de 12 luni, lunar, sunt valabile 30 zile și se prelungesc automat. Dacă nu ai suficienți bani în cont pentru ca opţiunea 200 minute + 1 GB să fie prelungite automat, aceasta va rămâne activă încă 90 zile, după care se va anula. Pe urmă, ca să primeşti din nou aceste servicii, vei reîncărca contul şi trimite un SMS fără text la 1144. Minutele incluse în pachet sunt tarifate per minut, iar serviciile extra – standard. Dacă ai alte opțiuni și pachete active, serviciile incluse care expiră primele vor fi utilizate prioritar.

Planul tarifar de bază este Cartelă Tarif unic. Oferta este valabilă până în data de 31 decembrie 2015.