Te invităm la un concert de caritate pentru salvarea copiilor

An de an, susținem frumoasele inițiative ale Organizației Obștești „Salvați viața”, care luptă pentru viețile a sute de copii din toată Moldova.

Și de această dată, suntem fericiți că putem contribui la tratarea copiilor ce suferă de diverse maladii ale esofagului. Mai exact, la moment, Secția de Endoscopie Pediatrică a Centrului Mamei și Copilului este pregătită să trateze astfel de maladii fără intervenții chirurgicale, dar pentru aceasta, are nevoie de un endoscop video, care costă 235 000 lei.

În acest scop, te invităm la un concert caritabil de muzică clasică, pentru colectarea fondurilor necesare CMC. Vom fi acolo și noi, alături de voluntarii Organizației „Salvați viața” și altă lume cu suflet mare.

Fă acum o rezervare și vei avea șansa să fii parte a unui concert extraordinar, dar și să salvezi vieți de copii. În program te așteaptă interpretarea instrumentală (pian, vioară) și vocală a operelor celor mai renumiți compozitori: Rahmaninov, Bach, Paganini, Verdi și alții.

Contribuția caritabilă pentru o persoană este de 500 lei.

Ne vedem pe 23 martie, ora 18:30, la Muzeul Național de Artă.

Dacă nu reușești să vii la concert, dar vrei să contribui la colectarea fondurilor, o poți face oricând, expediind un SMS fără text la 0445 de pe numărul tău Moldcell, pentru a dona suma de 30 lei, sau poți face donații programate, expediind un SMS sau la numărul scurt 4040.

Pentru informații și rezervări, sună la 079 00 38 38. Mulțumim anticipat că alegi să fii alături de noi și copiii, care au nevoie de ajutor.