Compania Moldcell a Obținut Titlul de Angajator Remarcabil

Cu toții știm ce înseamnă un angajat remarcabil: o persoană care vine la serviciu la timp, inspiră încredere, are o atitudine pozitivă, este în egală măsură un lider și un discipol. Însă e cazul să ne întrebăm: ce reprezintă un angajator remarcabil? Noi știm răspunsul, căci recent compania Moldcell a obținut acest titlu.

Moldcell anunță cu mândrie că succesul său în amenajarea locului de muncă pentru persoanele cu nevoi speciale a fost premiat de către Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități (CAJPD). Compania noastră a fost desemnată ca fiind un angajator remarcabil pentru amenajarea locului de muncă pentru persoanele cu dizabilități, obținând astfel premiul ”Angajatorul Remarcabil - 2015”.

”Echipa noastră se mândrește să fie prezentă cu acest premiu,” a menționat Svetlana Bodaci, Director al departamentului Resurse Umane. ”Este o realizare impresionantă și demnă de respect, care sperăm noi, va motiva și alte companii să angajeze o forță de muncă diversă și să asigure faptul că persoanele cu dizabilități se bucură de toate șansele pentru a-și valorifica potențialul și de a-și realiza aspirațiile.”

Conștientizând faptul că suportul acordat persoanelor cu dizabilități este de importanță majoră, Moldcell a întreprins o serie de măsuri în vederea angajării și dezvoltării profesionale a acestora. Pentru a facilita deplasarea liberă a persoanelor imobilizate în scaunul cu rotile, au fost amenajate rampe de acces în blocurile companiei. De asemenea, compania a asigurat accesibilitate şi mobilitate deplină angajaţilor cu nevoi speciale.