Universul Moldcell în care #TotulEstePosibil împlinește 22 ani

În fiecare din noi este ascuns un potențial imens... talent, pasiune, creativitate, bucurie, fericire, realizări, proiecte interesante, descoperiri, ascensiuni, impresii.

Se spune că, fiecare om este un univers nedescoperit în totalitate, plin de posibilități, aventuri, provocări și victorii. Pentru cunoașterea tuturor acestor posibilități avem viața întreagă la dispoziție.

Putem găsi 22 de mii de motive să nu o facem. Sau, putem pur și simplu să credem în noi și atunci totul este posibil.

Anume de mediul în care se află un om, de cine este înconjurat, cu cine comunică, unde își petrece o bună parte a vieții, cu ce se ocupă, depind foarte mult emoțiile pe care le va trăi, cum i se vor materializa talentele și își va desăvârși potențialul.

Este un motiv de bucurie că, în universul Moldcell, fiecare galaxie poate fi descoperită în felul său. În universul Moldcell – totul este posibil!
Iar astăzi, acest univers sărbătorește 22 de ani, reunind cei mai dragi clienți, colegi și oameni din Moldova!

Pentru că Moldcell, este locul unde poți începe o carieră și să crești profesional, alături de o echipă prietenoasă, creativă și talentată, care merită toată dragostea și aprecierea;



Pentru că Moldcell, este un operator digital care face viața mai ușoară, comunicarea mai plăcută, studiile și lucrul mai accesibile. Au fost lansate multe servicii inovatoare și oferte pentru clienți cu ajutorul cărora, potențialul lor imens poate fi valorificat cu viteză cosmică;

Pentru că Moldcell, este o investiție în societate, în artă, în educație, în medicină, în copiii și vârstnicii din țara noastră. Moldcell și Fundația Moldcell, prin intermediul proiectelor și inițiativelor sale, continuă să susțină și să contribuie la implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU, făcând viața în Moldova mai bună.

„Vă mulțumim că faceți parte din Universul nostru comun în care totul este posibil. La mulți ani Moldcell” - Carolina Bugaian, Director General Moldcell.

#HappyTogether