Compania Moldcell a fost premiată cu 6 distincții la Marca Comercială a Anului

Compania Moldcell s-a remarcat încă o dată la Gala Businessului Moldovenesc, fiind premiată cu 6 distincții ”Mercuriul de Aur” în diverse categorii din cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2022”, inclusiv Trofeul de Integritate. Aceste distincții reconfirmă dedicarea companiei și contribuția esențială la dezvoltarea mediului de afaceri din Moldova. Cu un scop binedefinit de a aduce lumea în mâinile abonaților, Moldcell își propune să îmbunătățească viețile oamenilor și să le ofere posibilitatea de a-și trăi viața din plin.

La Gala Afacerilor din Moldova, Moldcell a ieșit victorios la mai multe categorii, consolidându-și poziția de lider al industriei. Prestigiosul ”Trofeu de Integritate” reconfirmă angajamentul ferm al companiei de a implementa standardele de integritate în sectorul privat. Prin susținerea principiilor de responsabilitate în afaceri, corectitudine, etică și conformitate, Moldcell oferă în mod constant servicii de înaltă calitate care insuflă încredere în rândul abonaților săi și promovează un sentiment puternic de etică în afaceri în cadrul comunității moldovenești.Carolina Bugaian, Directoare Generală Moldcell: ”La Moldcell, scopul nostru este clar: punem întreaga lume în mâinile abonaților noștri pentru ca ei să-și trăiască viața din plin. Astăzi, suntem recunoscători să vedem că dăruirea și munca noastră au fost apreciate. Aceste distincții confirmă nu doar angajamentul nostru față de inovare, integritate și creștere durabilă, dar reprezintă și o dovadă a realizărilor extraordinare ale întregii noastre echipe. Acest succes se datorează eforturilor colective ale angajaților noștri pasionați, încrederii abonaților noștri valoroși și sprijinului ferm al acționarilor noștri de la CG Corp Global, care ne inspiră continuu să atingem cote mai mari. Mulțumim tuturor celor care au contribuit la ceea ce este astăzi Moldcell! Împreună, vom continua să inovăm și să oferim servicii excepționale."

Pe lângă Trofeul de Integritate, Moldcell a fost onorat cu patru premii „Mercuriul de Aur”, fiecare reprezentând o zonă distinctă de excelență. Aceste categorii includ:

Femeia în afaceri: eforturile companiei de a promova egalitatea de gen și de a încuraja avansarea femeilor în sectorul de afaceri au fost recunoscute cu acest premiu. Prin dezvoltarea unui mediu de lucru incluziv și oferirea de șanse egale, Moldcell a devenit un pilon de inspirație pentru femei, oferindu-le posibilitatea să prospere în eforturile lor profesionale.

Business Online: Leadership-ul digital și integrarea perfectă a experiențelor online, i-au oferit companiei acest trofeu prestigios. Inițiativele Moldcell, cum ar fi magazinul online, lansarea în premieră în Republica Moldova a tehnologiei eSIM și platformele digitale flexibile în utilizare, au revoluționat modul în care clienții interacționează cu serviciile de telecomunicații.

Economia verde: Această distincție celebrează contribuțiile remarcabile ale companiei Moldcell la dezvoltarea durabilă și responsabilitatea față de mediu. Fiind prima companie privată din Moldova care sprijină oficial Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ONU în Moldova, Moldcell demonstrează o dedicare hotărâtă pentru a promova un viitor mai durabil și pentru a aduce schimbări pozitive în comunitatea de afaceri.

Locuri de Muncă Prietenoase Familiei: Angajamentul Moldcell de a crea un mediu de lucru favorabil și incluziv, care acordă prioritate bunăstării angajaților săi, i-a adus companiei acest prestigios premiu. Prin implementarea politicilor și inițiativelor favorabile familiei, Moldcell cultivă o cultură pozitivă și armonioasă la locul de muncă, asigurând fericirea și satisfacția oamenilor valoroși.

Mai mult, Fundația Moldcell, parte integrantă a inițiativelor de responsabilitate social-corporativă Moldcell, a fost, de asemenea, onorată cu trofeul „Mercuriul de Aur” la categoria „Responsabilitate socială”. Această distincție încadrează proiectele de impact ale Fundației și efortul comun de a ajuta Moldova să devină un loc mai bun de trai.Irina Strajescu, Director Executiv Fundația Moldcell: ”Această distincție este o dovadă a angajamentului nostru, al echipei de voluntari și al partenerilor noștri de a ajuta Moldova să devină un loc mai bun de trai. Fără implicarea lor, nimic din ceea ce am realizat nu ar fi fost posibil. În același timp, apreciem încrederea și sprijinul continuu al acționarilor noștri, care ne permit să investim în inițiative de impact pentru dezvoltarea societății noastre. La Fundația Moldcell, avem în ADN-ul nostru conceptul de #DigitallyHuman, care ne ghidează în fiecare aspect al muncii noastre. Suntem determinați să continuăm să ne implicăm și să aducem schimbări semnificative în comunitatea noastră, inspirați de valorile noastre fundamentale. Le mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne încurajează în efortul nostru de a face o diferență pozitivă, aici acasă."

Ferm convinși că tehnologia ar trebui să servească omenirea, Moldcell este dedicat să furnizeze soluții și servicii inovatoare care depășesc simpla conectivitate. Pe măsură ce compania continuă să avanseze în industria telecomunicațiilor, abordarea #DigitallyHuman va rămâne în centrul strategiei sale.