Strategia de business Moldcell

La Moldcell, credem că starea de bine a angajaților este cheia unui loc de muncă productiv și de succes. Atunci când membrii echipei noastre sunt sănătoși, fericiți și susținuți, ei sunt capabili să performeze maxim și să contribuie la creșterea rezultatelor companiei.

Angajații noștri nu sunt considerați resurse de muncă, ci Oameni, membri importanți ai companiei noastre și ai familiei Moldcell. De aceea, ne asigurăm că avem grijă de sănătatea mintală și fizică a oamenilor noștri, oferind o varietate de resurse și sprijin.

De la programe de wellness și beneficii pentru sănătate, până la program flexibil de lucru și o cultură pozitivă a muncii, ne angajăm să creăm un mediu de lucru, care contribuie la starea de bine a angajaților noștri.

Implementarea și promovarea strategiei de business, orientată către starea de bine a angajaților este esențială pentru atingerea obiectivelor noastre și pentru a oferi abonaților noștri cele mai bune servicii posibile.

Îți mulțumim că ai vizitat pagina nostră și că ai aflat mai multe despre angajamentul nostru față de starea de bine a angajaților. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine și să te sprijinim în călătoria ta către succesul personal și profesional.

Sănătatea fizică

În calitate de angajator responsabil, prețuim sănătatea fizică și starea de bine a angajaților noștri și ne asigurăm să le oferim toate resursele de care au nevoie pentru a rămâne activi și implicați.

Mediul social

Mediul social și starea de bine a angajaților noștri este una dintre direcțiile strategice ale companiei Moldcell și ne străduim să creăm un mediu de lucru, care susține această direcție.

Cariera

La Moldcell, încurajăm creșterea și dezvoltarea profesională a angajaților noștri și ne străduim să creăm un mediu de lucru, care să le susțină orientarea în carieră și să valorificăm rolul fiecăruia.

Securitatea financiară

La Moldcell, credem că este important ca oamenii noștri să se simtă în siguranță din punct de vedere financiar. Deci, facem tot posibilul pentru a ne asigura că ave grijă de echipa noastră atunci când vine vorba de securitatea financiară.


Comunitatea

Relațiile sociale contribuie semnificativ la starea de bine generală a angajaților noștri și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea. De aceea, ne asigurăm că echipa noastră este unită și că facem lucruri bune în comunitățile în care lucrăm.