Moldcell lansează e-Abonament, pe care îl activezi singur. Ușor.

Faceți cunoștință – e-Abonament, o nouă generație de Abonament, pe care-l activezi singur, ușor. Iar la activare, te bucuri de cea mai generoasă ofertă. Primești lunar 500 minute naționale + 30 GB trafic internet, timp de 1 an, la preț de doar 80 lei.

În premieră pentru Moldova, exclusiv la Moldcell, ai un abonament revoluționar, care te scutește de drumuri în plus, semnarea contractului, te ține în siguranță și îți economisește timp. Asta pentru că e-Abonament e disponibil chiar și cu livrare acasă, iar activarea acestuia o faci singur în aplicația My Moldcell.

Activarea e-Abonament este necesară pentru a beneficia de ofertă, iar pentru aceasta nu ai decât să urmezi câțiva pași simpli:

Activează cartela SIM. Introdu în telefon cartela ta nouă e-Abonament și activeaz-o.

Descarcă aplicația My Moldcell de pe App Store sau Google Play. Creează-ți cont cu numărul tău nou. Aplicația este disponibilă gratuit și nu-ți consumă trafic la utilizare.

Efectuează înregistrarea electronică a numărului. Accesează în aplicație meniul Solicitare servicii > Înregistrare e-Abonament și urmează instrucțiunile.

 
Atașează fotografiile. La înregistrare vei nevoie de pozele actului de identitate: buletin, pașaport sau permis de conducere (față și verso); fotografia ta tip selfie cu actul în mână, ca să putem confirma identitatea ta.

Confirmarea înregistrării electronice. Gata! În scurt timp vei primi mesaj de confirmare a înregistrării electronice și vei beneficia de oferta e-Abonament.

e-Abonament este disponibil oriunde în țară, în magazinele Moldcell, chioșcurile de presă Moldpresa, dar și cu livrare la domiciliu. Comandă-l la tel. 078 000 444, iar noi ți-l livrăm rapid, în deplină siguranță. La comandă, nu uita să-ți alegi și un telefon, gadget sau accesoriu nou pe eshop.moldcell.md.

Descoperă toate avantajele noului e-Abonament Moldcell aici.