Aplicația BiP – sună de peste hotare la tarif național

Apeluri de peste hotare pe toate numere Moldcell la tarif național, apeluri și mesaje gratuite între utilizatorii aplicației, content interactiv, jocuri și pagină Moldcell dedicată... Toate sunt despre BiP. 

Fie că eşti sau nu fan al aplicațiilor mobile, trebuie să încerci BiP. Nu pentru că e trendy, ci pentru că această aplicație îți salvează din timp, energie şi bani. Nu crezi?

Uite doar câteva argumente, de ce să instalezi BiP:

#1 BiP îți permite să economiseşti
Vorbești de peste hotare, cu toți abonații Moldcell, la tarif național de doar 1,5 lei/min sau din minutele naționale incluse în Abonament YOU+, la coeficient 1:1.


Comunici gratuit și nelimitat cu toți utilizatorii BiP: efectuezi apeluri voce și video; faci schimb de mesaje text, foto, video, audio și alte fișiere.

#2 BiP îți oferă confort în utilizare
Cu funcția BiP Out, suni pe orice număr Moldcell, chiar și pe cele fără aplicația BiP instalată. Deci, persoana dragă poate fi liniștită, tu o poți apela oricând.


Dacă peste hotare utilizezi numărul unui operator local, înregistrează-te în BiP cu numărul tău Moldcell, apoi doar schimbă cartela SIM. Astfel, ai apeluri BiP Out la tarif național, iar traficul Internet îl poți utiliza din numărul tău din străinătate.

#3 BiP te răsfață cu bonusuri
Ca oricare altă aplicație mobilă, BiP funcționează în baza conexiunii Internet. De aceea, noi îți oferim 1 GB Bonus lunar, valabil pentru utilizare pe teritoriul Moldovei, ca să nu rămâi fără Internet atunci, când te aştepți mai puțin.


#4 BiP te distrează
Traducător, jocuri, meteo, canal Moldcell dedicat. Gata cu plictiseala! BiP îți va ține de urât. Iar cei mai creativi pot crea meme-uri personalizate şi filmulețe din fotografii, pe care să le împărtăşească prietenilor.


#5 BiP îți păstrează secretele
Ai de transmis informație confidențială? Nicio problemă! Alege din meniu Chat secret şi setează timpul de ștergere automată a mesajului. Nimic mai simplu şi mai sigur.


#6 BiP îți aduce prietenii sau colegii la un loc
Ai adunare la birou, dar ambuteiajele nu-ți permit să ajungi la timp? BiP îți vine în ajutor! Poți iniția conferințe video cu până la 6 utilizatori odată, oriunde ai fi, cu sunet excepțional și imagine în calitate HD.


Mai avem şi altele de adăugat :) BiP chiar e COOL. Şi dacă tot nu te-ai convins, vezi toate detaliile aici.