De Ziua Moldcell telefoane și gadgeturi cu până la 25% reducere!

Sărbătorim ziua Modcell cu ofertă unică. Sâmbătă, 28 aprilie, ai până la 25% reducere la smartphone-uri și gadgeturi, la procurare cu preț liber, fără Abonament. Nu rata această ocazie, mai cu seamă că îți propunem la super reducere o gamă din 25 de modele de la producători de top, printre care și Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia și HTC.   

Eşti binevenit în magazinele noastre directe Moldcell Center din toată țara, ca să le testezi, iar consultanții noștri te vor ajuta cu alegerea și îți vor recomanda accesorii potrivite.

Oferta e disponibilă și online, cu livrare gratuită oriunde în țară. Poți lansa comanda doar în decurs de o zi, pe 28 aprilie.

Lista integrală a modelelor și reducerea aplicată va fi anunțată sâmbătă, 28 aprilie, ora 00:00. Urmărește-ne online!      

***

De 18 ani provocăm piața cu servicii lansate în premieră și oferte fără egal. Am construit de la zero o rețea solidă, ce a dus telefonia mobilă și Internetul la un alt nivel. Ne-am concentrat toată activitatea pentru a avea clienți fericiți și angajați care îi deservesc cu mândrie.

Şi aşa cum majoratul se întâmplă o data în viață, am încercat să facem acest an memorabil, din toate punctele de vedere:

Mai avem încă atâtea planuri frumoase pe viitor. Şi ştim că le vom realiza, pentru că TU ne inspiri în fiecare zi!