Moldcell lansează M-DOC – serviciu inovator destinat schimbului de documente electronice

Semnarea actelor direct din telefon, schimbul și stocarea documentelor electronice fără duplicare pe hârtie, accelerarea semnării acordurilor, eliminarea sarcinilor manuale și a deplasărilor pentru transmiterea actelor precum și multe altele sunt acum posibile cu Semnătura Mobilă și serviciul M-DOC de la Moldcell.

Stela Chitoroagă, Director Clienți Corporativi, Moldcell
Fără niciun dubiu, anul 2020 poate fi caracterizat printr-un singur cuvânt: transformare. În această perioadă toți și-au dat seama cât e de important să ai instrumente viabile și eficiente ca să poți dirija o afacere. Pentru că această transformare ne-a afectat pe toți: personal și la nivel de instituții în care activăm, în acest an compania Moldcell a lansat serviciul M-DOC – o platformă digitală ce permite schimbul de documente electronice și semnarea acestora cu partenerii și clienții săi. De acum înainte, clienții Moldcell vor putea utiliza acest serviciu care cu siguranță le va ușura activitatea și le va aduce eficiență atât în timp cât și în resurse. 

Așadar, cum funcționează M-DOC?
Serviciul permite semnarea documentelor în doar trei pași simpli având Semnătura Mobilă de la Moldcell
  1. Documentul este încărcat pe platforma digitală M-DOC; 
  2. Clientul este notificat direct pe dispozitivul său mobil și e-mail; 
  3. Clientul semnează documentul aplicând semnătura mobilă de la Moldcell. Documentul este semnat.
Ce spun clienții Moldcell care deja utilizează serviciul aflați din reportaj:Prin implementarea acestui serviciu compania Moldcell contribuie la atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU nr. 9 “Inovații, Infrastructură și Industrie” si 12 ”Consum și Producție Responsabile”, angajament pe care Moldcell și l-a asumat odată cu Semnarea Memorandumului de Înțelegere privind susținerea și promovarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ONU.


Moldcell aduce sincere mulțumiri companiei Simpals care a elaborat platforma digitală în baza căreia a fost creată soluția M-DOC și o recomandă cu încredere.