Momente unice pentru abonații Moldcell la concertul LP

Seara de 14 decembrie va fi de neuitat pentru mai bine de 2000 de spectatori, de toate vârstele, care au reușit să se încânte de vocea interpretei LP (Laura Pergolizzi) într-un concert live, prezentat de Moldcell.

Evenimentul a meritat așteptarea. Pentru prima dată, pe scena din Moldova a evoluat un artist al momentului, aplaudat de o lume întreagă. În 2017, piesele LP au cucerit cele mai influente TOP-uri muzicale la nivel mondial, dar și inimile fanilor. În anjunul sărbătorilor de iarnă, publicul din Moldova a avut și el fericirea să o găzduiască pe LP, acesta fiind ultimul concert din acest an în turneul artistei.

Abonații Moldcell, în acest sens, au avut noroc triplu: au putut comanda bilete direct din telefon, printr-un singur SMS, cei mai norocoși 5 abonați având șansa să participe la sesiunea de autografe și fotografii cu LP, grație extragerii electronice Moldcell. Cireașa de pe tort a fost posibilitatea de savura melodiile artistei chiar lângă scenă, în Fan Zone special amenajată.

A fost o seară, cum Chișinăul nu a mai văzut. Atmosferă plină de libertate, sunet de calitate și muzica în care s-au regăsit mai multe stiluri, au contat mai mult decât elementele decorului minimalist. Interpretă, autoare de muzică și versuri, LP a cucerit publicul încă de la prima piesă, schimbând chitara pe ukelele, apoi pe muzicuță.

Mii de fani au împărtășit video-uri și fotografii, online, pe rețelele de socializare, savurând orice gest al artistei. Se părea că între scenă și public nu au existat limite, LP fiind atât de aproape și atât de deschisă la reacția fanilor.

Moldcell va insista și în continuare să-și surprindă abonații atât cu inovații în domeniul telecomunicațiilor, cât și cu evenimente sociale și muzicale de asemenea anvergură precum concertul LP.