Nou de la moldcell money! Identificarea parțială de la distanță, fără apel video

Rapid, de la distanță și fără apel video! Portofelul mobil vine cu o noutate pentru toți utilizatorii moldcell money. Acum, identificarea parțială poate fi efectuată de sine stătător, online și fără necesitatea apelului video cu reprezentantul Moldcell. Mai nou, aceasta e posibilă doar cu scanarea buletinului de identitate și a unui selfie pentru validare finală.
 

Avantajele identificării parțiale

Utilizatorii beneficiază de o multitudine de beneficii financiare, doar cu identificarea parțială: Până la 20 mii de lei valoare maximă de depozitare în portofel, transferuri de până la 1000 lei către persoane care nu folosesc moldcell money și posibilitatea de a efectua diverse plăți.

Cum treci identificarea parțială rapid și ușor?
Ca să beneficiezi cât mai repede de tot ce poate oferi moldcell money, procesul de identificare parțială îți ia mai puțin de 2 minute. E nevoie doar să accesezi profilul tău, să scanezi partea frontală și verso a buletinului de identitate, să faci un selfie și să te asiguri că toate câmpurile sunt completate corect. Vezi aici, pas cu pas, ce ai de făcut:

De ce moldcell money?
Pe lângă achitarea serviciilor comunale, credite, achitare jocuri online, transferuri bănești, acum poți primi și plăți sociale, direct în aplicație. Pensia, îndemnizații, burse, alocații, compensații bănești – le primești pe toate direct în portofelul mobil, fără să pierzi timp la poștă sau în instituții bancare.

Mai multe despre moldcell money și toate posibilitățile financiare, 100% online, vezi AICI.