Primăvara începe cu oferte WOW la cele mai populare smartphone-uri

Ce zici să te înnoiești cu un telefon nou-nouț numai bun pentru fotografii expresive de primăvară? Fie că mergi cu familia la iarbă verde sau faci un cadou persoanei dragi, un telefon marca Apple, Samsung sau Xiaomi, întotdeauna e o idee bună. Vezi cele mai ”însorite” oferte de la Moldcell pentru orice gust și orice buzunar. Alege oferta în rate pe 24 luni, cu Abonament de la doar 100 lei. Accesează acum eshop.moldcell.md și fii cel mai în vogă primăvara aceasta.

Oferta vine cu 4 smartphone-uri populare la prețuri speciale:

Samsung Galaxy A52 și A12 – concepute pentru a te surprinde

Pentru toți amatorii de Samsung, oferta primăverii îți aduce un Galaxy A12 cu un ecran 6.5” fără margini, cameră triplă și baterie 5000 mAh la fel de neobosită ca tine. Îl iei în rate, la doar 149 lei lunar. Sau spune adio pozelor neclare și ia acum Galaxy A52, cu modul OIS pentru a atrage mai multă lumină la cameră și baterie care ține 2 zile. Doar acum, la 299 lei lunar, cu Abonament de la 100 lei.
 

Comandă

iPhone 11 – colacul tău de salvare pentru foto super tari

Nicio ofertă de primăvară nu trece fără un telefon marca Apple. iPhone 11 – trei camere, înregistrare video 4K, procesor Bionic A13, încărcare 50% în doar 30 de minute, design ”jos pălăria” și muuuulte alte atuuri, dar te lăsăm să le descoperi singur. Nu ezita și cumpără-l chiar acum la super preț în rate, doar 599 lei x 24 luni, cu Abonament.
 

Comandă

Numai vibe-uri pozitive cu Xiaomi 11T

Imaginează-ți câte poți capta cu o cameră 108 MP și algoritmi AI? Cu Xiaomi 11T (8/128GB) ai cea mai bună bogată experiență cinematografică, de la fotografii wow până la videoclipuri uluitoare. Mai adaugă o baterie 5000 mAh, încărcare fulger și un mod audio Dolby Atmos pentru un sunet cât mai clar. Te-am convins, nu-i așa? Îl iei acum în rate, la doar 399 lei, cu Abonament.
 

Comandă



Te așteptăm în magazinele Moldcell sau comandă online, cu livrare super rapidă în orice colțișor al țării. Și dacă ai ales telefonul pe plac, trage un ochi peste accesorii și gadgeturi smart, la fel de bune, la prețuri speciale, pentru o primăvară cât mai colorată. Sună acum la 078000444 sau click aici.