Primește și transferă bani rapid și ușor cu Western Union în toate magazinele Moldcell

Ai aflat deja? Acum toți clienții Moldcell, dar și orice locuitor al Republicii Moldova poate trimite sau primi bani din orice colț al lumii rapid și fără bătăi de cap, datorită parteneriatului dintre Moldcell și Western Union.

E simplu! Vizitează orice magazin Moldcell, unde trimiți sau primești banii. Gata! Și să nu-ți faci griji, poți face asta în orice zi a săptămânii.

Ce oferim? Cu Western Union poți trimite sau primi bani rapid – fie că beneficiarul sau expeditorul este în țară, sau peste hotare. Plus, banii sunt disponibili în moneda națională, așa că nu mai pierzi timp cu schimbul valutar.

Iar toate astea sunt disponibile în orice magazin Moldcell din țară.

Cum să primești bani? Simplu ca bună ziua! Vizitezi un magazin Moldcell cu actul tău de identitate, comunici codul unic al transferului, și gata! Banii sunt ai tăi, fără niciun comision pentru tine.

Cum să trimiți bani? La fel de simplu! Vizitezi un magazin Moldcell cu actul tău de identitate, oferi consultantului Moldcell datele beneficiarului și suma de bani. Plătești comisionul, primești chitanța pentru trasfer și ratele de schimb. După aceasta, banii pot fi ridicați .

Despre Western Union Cu sute de mii de locații în peste 200 de țări, Western Union este liderul incontestabil pe piața serviciilor de transfer de bani. Mai bine de 150 de ani, milioane de oameni au încredere în Western Union pentru a trimite și a primi bani în siguranță, oriunde și oricând.

Despre Moldcell Moldcell este un operator de telecomunicații și soluții digitale din Republica Moldova, care oferă o gamă largă de produse, oferte personalizate și servicii de înaltă calitate. Cu o rețea extinsă de magazine în întreaga țară și magazinul online, suntem aici pentru a-ți oferi acces la cele mai avansate tehnologii. Iar din aprilie 2024, suntem primii care aducem 5G în Moldova.

Una dintre prioritățile Moldcell este susținerea digitalizării economiei și promovarea incluziunii financiare pentru toți utilizatorii serviciilor mobile. În acest sens, am lansat serviciul moldcell money, care reunește tot mai mulți parteneri retail, instituții administrative și jucători internaționali.