Redirecționează 2% pentru proiectele Fundației Moldcell

Cât costă să susții Fundația Moldcell? Nimic. Legea 2% permite fiecăruia să contribuie la promovarea proiectelor sociale ale organizațiilor non-profit. Astfel, venim cu un apel către toți doritorii, despre posibilitatea redirecționării a 2% din impozitul pe venit reținut – către proiectele Fundației Moldcell, pentru crearea unui trai mai bun acasă.

De mai bine de 1 an, Fundația Moldcell a reușit să aducă în prim plan proiecte de impact major pentru societate: #InternetFărăGriji și siguranța copiilor în mediul online. #LikeDeLaBunei - integrarea buneilor în lumea digitală. S-au organizat cursuri pentru tinerii creativi în colaborare cu Centrul COR și Artcor. Fundația, ajutați de voluntarii Purple Team, a fost alături de cei care au avut nevoie de ajutor în perioada pandemică. Am lansat un Abonament special pentru persoanele cu dizabilități. O direcție prioritară pentru Fundația Moldcell este antreprenoriatul social, iar Fundația susține proiectul GoYouth+, destinat tinerilor din zonele rurale care nu lucrează sau nu merg la universitate.

În contextul situației de criză din țara vecină și a fluxului mare de refugiați, Fundația a donat 100 de saltele Centrului de plasament MoldExpo, de rând cu acțiunile Moldcell pentru a asigura comunicarea pentru refugiați și abonații Moldcell aflați în Ucraina: cartele SIM gratuite, minute și Internet în Roaming, dar și tarife reduse la apeluri internaționale către Ucraina.

Procedura de redirecționare este una simplă și rapidă. O poți face online cu aplicarea semnăturii electronice. Mai multe detalii, aici.