“Moldcell Café” – primul local din Moldova unde tehnologiile îţi servesc... cafeaua!

Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a inaugurat săptămâna trecută prima cafenea din Moldova unde tehnologiile mobile „deservesc clienţii“, aducând un ajutor indispensabil chelnerilor. “Moldcell Café” este situată în centrul capitalei lângă Centrul Moldcell de deservire a clienţilor de la intersecţia Bd. Ştefan cel Mare cu str. Tighina.
 
Chiril Gaburici, Director General Moldcell: „Credem cu toată sinceritatea că cetăţenii Republicii Moldova merită să folosească tehnologiile performante şi avansate existente pe pieţele dezvoltate ale lumii. Tehnologiile intră în viaţa fiecaruia dintre noi odată cu oferirea unor soluţii concrete, servicii pe care le putem aplica şi folosi pentru a ne face viaţa mai confortabilă. Acesta este unul din principiile de care ne conducem atît în domeniul de telecomunicaţii cât şi la Moldcell Café - primul local din Moldova unde tehnologiile îţi servesc... cafeaua. ”

Rodica Verbeniuc, Şef secţie Comunicări Corporative Moldcell: „Moldcell Café” este un exemplu foarte original de a demonstra cum tehnologiile mobile moderne se integrează organic în viaţa noastră de toate zilele, atribuindu-i şi mai mult confort. „Moldcell Café” este conceput drept un mic refugiu chiar în inima zgomotoasă şi mereu grăbită a capitalei, atât pentru utilizatorii care „prietenesc cu tehnologiile moderne” , cât şi pentru cei care doresc să stea în linişte la o ceaşcă de cafea, răsfoind una din cărţile bibliotecii Moldcell. Cartea de meniuri a cafenelei este şi ea una tehnologică, deoarece este de fapt un iPad - calculator portabil de mici dimensiuni cu ecran de tip multi-touch. Astfel, clienţii cafenelei pot realiza orice comandă care va fi transmisă în mod automat bucătarilor, evitând asistenţa chelnerului. Suntem siguri că localul „Moldcell Café” va deveni foarte popular şi va aduce serviciile şi tehnologiile mobile mai aproape de clienţii noştri.“
 
Mai multe personalităţi publice, prieteni ai operatorului (printre care Nata Albot, membrii trupei Snails) au testat serviciile primei cafenele tehnologice, rămânând încântaţi de posibilităţile tehnologiilor mobile disponibile astăzi şi în Moldova. 

Ce ascunde lumea „Moldcell Café” ?
În timp ce-şi aşteaptă comanda, clientul poate naviga de pe laptopul personal în reţeaua Internet prin intermediul Wi-Fi. Acesta este un serviciu adiţional oferit gratuit şi nelimitat vizitatorilor care ţin să fie la curent cu toate noutăţile, chiar şi atunci când nu sunt la birou sau acasă.
 
Meniul Cafenelei propune şi o seamă de facilităţi oferite în exclusivitate clienţilor Moldcell:
1. 10% reducere pentru orice comandă efectuată în Moldcell Café,
2. Achitarea notei de plată în cafenea prin punctele de loialitate acumulate de clientul Moldcell. 
 
Pentru a beneficia de reducerea de 10%, clientul Moldcell expediază un SMS către un număr de telefon prestabilit, indicând valoarea comenzii. Cererea este procesată automat şi clientul primeşte nota de plată în care figurează spre achitare suma la care s-a aplicat reducerea. De asemenea, clienţii care obişnuiesc să acumuleze puncte de loialitate, le pot folosi pentru a achita cu ele nota de plată! Extragerea punctelor de loialitate din contul abonatului se va face pentru fiecare produs consumat în parte înmulţit la numărul de unităţi comandate. Pentru fiecare extragere de puncte din contul GSM, abonatul Moldcell va primi o notificare prin SMS. 
 
Ecaterina Ţurcan, director „Moldcell Café”: ”Este o experienţă deosebită pentru mine şi echipa pe care o conduc să lucrăm într-un local unic în felul său. Avem o activitate distractivă, originală, dar în acelaşi timp de mare responsabilitate. Trebuie să facem faţă nu doar standardelor deservirii tehnologice, dar şi să cunoaştem foarte bine serviciile şi produsele operatorului. Echipa a trecut prin traininguri specializate şi sunt sigură că vom reuşi să fim mereu la dispoziţia clienţilor pentru a le facilita comunicarea cu tehnologiile din cafenea.”

La dorinţă, clienţii pot procura orice produs Moldcell disponibil pe piaţă: conectare la pachetele Cartelă Moldcell, Abonament Moldcell, procurare de telefoane mobile, reîncărcarea conturilor mobile ş.a. De asemenea, la intrarea în cafenea este disponibilă şi o bibliotecă de cărţi, conţinutul căreia este indicat în meniul iPad.
Notă: Acest proiect a fost realizat şi implementat împreună cu partenerul Moldcell - compania Avent SRL, care va organiza deservirea clienţilor (servicii alimentare publică) în incinta “Moldcell Café”.  
moldcell cafe Moldcell cafe
moldcell cafe moldcell cafe