1 000 000 de moldoveni aleg Moldcell!

Numărul abonaţilor operatorului de telefonie mobilă  Moldcell a depăşit cifra de 1 milion! La 7 decembrie curent, întreaga echipă Moldcell în frunte cu directorul general al operatorului, Dl Chiril Gaburici şi vicepreşedintele TeliaSonera Eurasia, dl. Halim Ateş, au întâmpinat în „familia Moldcell” cel de-al milionulea abonat al companiei.

Abonatul cu noroc este Denis Pelin, un tânăr de 29 de ani din Ungheni care în luna noiembrie curent a procurat Abonament Moldcell pentru a-l face cadou soţiei sale Daniela. Prezent la eveniment în compania soţiei,  a rudelor şi prietenilor, Denis Pelin a avut marea surpriză să afle că primeşte din partea operatorului  un premiu de valoare drept recunoştinţă. Este vorba despre un automobil de marca BMW.

Denis Pelin: „Sunt abonat Moldcell de 8 ani, recent m-am căsătorit şi i-am făcut cadou soţiei mele conectarea la Abonament Moldcell. Deoarece formăm deja o familie,  este mult mai simplu, comod şi eficient să facem parte şi din aceeaşi „familie mobilă”. Când am fost invitat la companie, bănuiam că ar putea fi vorba despre vreo campanie sau concurs, dar nu m-aş fi gândit vreodată că anume eu voi fi acel abonat care va marca trecerea operatorului spre cel de-al doilea milion de clienţi.  Iar premiul m-a lăsat fără cuvinte. Suntem foarte fericiţi!”
Proaspeţii căsătoriţi  sunt convinşi că cifra 10 este una norocoasă pentru familia lor: s-au cunoscut pe data de 10, s-au căsătorit pe 10.10.10, compania Moldcell, de serviciile căreia beneficiază, la fel are 10 ani de activitate ş.a.

Chiril Gaburici, director general Moldcell: ”Un milion de clienţi este rezultatul muncii unei echipe de profesionişti alături de parteneri de încredere şi acţionari cu experienţă. Anul 2010 este unul din anii cei mai de succes din istoria companiei, în care am contemplat rezultate de excepţie – am frapat ţara cu un rebranding remarcabil, am  înregistrat cea mai bună creştere a cotei de piaţă dintre operatorii mobili existenţi, cu efecte  frumoase și la capitolul venituri. Numărul mare de abonaţi este important şi valoros pentru noi, fiind mândri că deja 1 milion de utilizatori de telefonie mobilă din republică au dat prioritate calităţii, tehnologiilor şi deservirii impecabile, atunci când au ales Moldcell drept operator. ”

Odată cu lansarea companiei Moldcell în aprilie 2000, pe piaţa de telecomunicaţii din Republica Moldova a intrat competiţia, iar comunicarea mobilă a devenit accesibilă, diversă, performantă şi tehnologic avansată. Astfel, telefonia mobilă a ieşit din categoria “de lux”, devenind o modalitate de comunicare utilă şi indispensabilă, disponibilă oricând şi oriunde. 

Notă
:  La calculul numărului de abonaţi Moldcell a fost  utilizată formula de calcul stabilită de către Agenţia Naţională de Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei a Republicii Moldova în baza Hotărârii Consiliului de Administraţie al ANRTI nr. 22 din 30.12.2005.

Moldcell ajută copiii să crească mari şi deştepţi
În viziunea companiei Moldcell, 1 milion de abonaţi înseamnă tot atâţia locuitori ai Moldovei care au încredere în strategia operatorului de a acţiona în mod responsabil, de aceea, în preajma atingerii numărului de 1 milion de clienţi, Moldcell a iniţiat o campanie socială de nivel naţional prin care 300 de copii din 60 de case de copii de tip familial vor fi dotate cu computere şi internet.

1000000 1000000
1000000 1000000