Ai întrebări ? Serviciul „Vreau să ştiu” are răspunsuri!

Întreaga noastră existenţă este compusă din întrebări şi răspunsuri. Acestea pot apărea în orice clipă, din diverse motive. Moldcell îţi oferă o posibilitate unică de a obţine oricând răspunsuri la toate întrebările posibile graţie Serviciului informativ „Vreau să ştiu” care este disponibil de luni până vineri.

Tot ce trebuie să faci este să expediezi întrebarea printr-un mesaj la numărul scurt 8080 şi răspunsul va fi oferit printr-un mesaj SMS  în cel mai  scurt timp posibil. Pune întrebări din orice domeniu. Prin intermediul serviciului “Vreau să ştiu” poţi obţine  răspunsuri  la întrebările cu conţinut ştiinţific, aspecte legate de starea vremii, cursurile de schimb valutar şi afişul evenimentelor. Pentru a primi un răspuns cât mai exact, este necesar să formulezi concret întrebarea. De exemplu, dacă eşti interesat de adresa sau numărul de telefon al unei organizaţii, este necesar să precizezi localitatea şi tipul de activitate al acesteia. Dacă doreşti să afli cursul de schimb valutar sau informaţii despre starea vremii, nu uita să  menţionezi data.

În cazul în care întrebarea a fost formulată  incorect sau este incompletă, operatorii serviciului informativ “Vreau să ştiu” îţi pot trimite SMS-uri cu întrebări de precizare.

Tarife
Mesaj de ieşire - 0,50 lei, TVA inclus.
Mesaj de intrare - 5 lei, TVA inclus.
Mesaje de intrare cu întrebări de precizare - gratuite.

Acum nu mai e nevoie să-ţi pierzi timpul cautând răspunsuri. Ţi le oferă Moldcell! Regulamentul integral al serviciului poate fi accesat pe www.emotion.md.