Cea mai generoasă ofertă din domeniul telecomunicaţiilor de până acum

La 4 martie 2009, în cadrul unui briefing de presă organizat de compania Moldcell a fost anunţată lansarea unei noi oferte promoţionale.

Oferta are un mecanism foarte simplu şi este dedicată tuturor persoanelor fizice dornice să devina clienţi Moldcell. Practic toate produsele oferite de catre operator pe piaţă participă în prezenta promoţie. Propunând o asemenea formulă, Moldcell urmăreşte scopul de a oferi tuturor clienţilor săi noi, indiferent de pachetul de conectare folosit - Fantasy, ALOCARD sau YOYO, posibilitatea de a aprecia noile avantaje de comunicare. 

Mecanismul promoţiei:

Persoanele fizice care vor deveni clienţi Moldcell în perioada 5 martie - 30 aprilie curent vor avea posibilitatea de a comunica gratuit timp de un an fiecare a doua lună! Echivalentul în lei al serviciilor şi apelurilor naţionale utilizate de noul client Moldcell timp de o lună va fi transferat în contul abonatului la începutul lunii urmatoare.

De ex: Dacă abonatul utilizează servicii pe parcursul lunii martie în suma de 100 lei, în prima zi a lunii aprilie operatorul va transfera pe contul abonatului suma de 100 lei. 

Banii primiţi din partea operatorului pot fi folositi pentru o gamă foarte largă de servicii de telefonie mobilă:

- apeluri naţionale, efectuate atât în reţeaua Moldcell cât şi catre alte reţele ale operatorilor naţionali,

- SMS şi MMS,

- Servicii 3,5G: apel video, Internet mobil.

Valabilitatea sumei de bani transferate – 30 de zile pe parcursul lunii în care s-a alocat.

Perioada ofertei promoţionale – 1 an, din ziua activării pachetului.  

În cadrul prezentării, directorul general Moldcell, dl. Chiril Gaburici a menţionat: „Noi întotdeauna am ţinut cont de opiniile şi doleanţele clienţilor noşţri, de aceea suntem mereu în căutarea de noi formule pentru a le oferi cât mai multă comunicare mobilă. Noii clienti care se vor alătura familiei Moldcell în perioada promoţiei vor fi rasplătiţi cu comunicare gratuită fiecare a doua lună timp de 1 an, beneficiind astfel de cea mai generoasă ofertă de până acum, realizată intr-o formulă simplă, accesibilă tuturor şi indiscutabil – foarte avantajoasă!”.

Nota:

În prezent compania Moldcell are circa 700.000 clienţi, 50.000 dintre care au aderat la reţeaua Moldcell în timpul promoţiei de crăciun.

La finele lunii februarie 2009 aria de acoperire a reţelei Moldcell constituie peste 96 % din teritoriul şi populaţia Republicii Moldova. Operatorul are semnate acorduri de Roaming cu 257 reţele din 142 destinaţii, inclusiv 140 reţele de GPRS roaming din 73 destinaţii şi cele mai multe reţele şi destinaţii pentru serviciul Alocard Roaming în baza tehnologiei CAMEL - 73 reţele în 44 destinatţii.

De la lansarea în premiera în Moldova a serviciilor 3.5G (1 octombrie 2008), numărul de utilizatori Internet mobil a crescut cu 34%, ceea ce a dus la creştere de 7 ori a traficului internet! De un succes considerabil s-a bucurat şi serviciul HelpMe (*911#), numărul total de utilizatori care au beneficiat de acest serviciu fiind de 140.000, aceştia efectuând în total 640.000 operaţiuni.

Moldcell este unicul operator de telefonie mobilă din Republica Moldova care a obţinut toate cele 3 premii de stat: „Contribuabilul anului 2008", „Marca comercială a anului 2008" la nominalizarea „Companie Social responsabilă”, “Premiul de stat pentru realizări în domeniul calităţii” şi, la fel, unicul care a primit Certificatul de Conformitate cu Sistemul de Management al Calităţii ISO 9001:2000 oferit de “Bureau Veritas”, lider mondial în domeniul certificării.