Cea mai grandioasă extragere de premii “Magia premiilor”

Visează! Participă! Câştigă!

În perioada 6 iulie – 5 octombrie 2009 eşti invitat să participi la cea mai grandioasă extragere de premii organizată vreodată în Moldova! Timp de 3 luni la rând, îţi oferim ocazia să câştigi unul din valoroasele premii Moldcell:

3 apartamente

3 automobile

9 laptopuri

99 telefoane mobile

999 pachete a câte 100 SMS în reţea

1665 pachete a câte 100 min pentru apeluri în reţea

Atenţie!

Cartelele cu nominalul valoric mai mare, oferă mai multe şanse pentru câştig. Mai jos găseşti numărul de participări corespunzător fiecărei cartele de reâncărcare:

cartelele de reâncărcare nr. de participări
Alocard şi YOYO 49 lei 1
Alocard şi YOYO 99 lei / Fantasy  80 lei / Fantasy 100 lei 2
Alocard şi YOYO 199 lei / Fantasy 200 lei 4
Alocard şi YOYO 299 lei / Fantasy 300 lei 6
Alocard şi YOYO 399 lei 8
Fantasy 450 lei 11

Mai multe reâncărcări – mai multe şanse de câştig!

Pentru a participa la extragere, reâncarcă-ţi contul Fantasy, Alocard sau YOYO. Ulterior, expediază prin SMS la 333 Codul de Reâncărcare de pe cartelă sau codul primit la reâncărcarea prin altă modalitate şi primeşte un ton de apel pentru telefonul tău. Preţul per SMS  – 10 lei. Expedierea mesajului la 333 înseamnă consimţământul Abonatului faţă de condiţiile Regulamentului promoţiei.

La sfârşitul fiecărei luni se va efectua câte o extragere, iar lista câştigătorilor va fi publicată pe site şi în ziarul anunţat în Regulament. De asemenea, toţi câştigătorii vor fi înştiinţaţi telefonic despre premiul câştigat şi vor fi invitaţi să îl ridice chiar la sediul Moldcell. Pentru a primi premiile este necesar să fie prezentată cartela reâncărcată şi SMS ce confirmă participarea la extragere.

Moldcell transformă visurile în realitate.