Concurs SMS, Premia MuzTV

Moldcell împreună cu postul MuzTV Moldova anunţă concursul „Călătoria Anului 2009” la cel mai aşteptat eveniment din domeniul muzicii. În perioada dintre 1 şi 24 mai participă la concursul Premia MuzTV şi câştigă una din cele 10 invitaţii pentru 2 persoane la înmânarea premiilor MuzTV care va avea loc pe 5 iunie la Moscova, Rusia.

Pentru a începe participarea la concurs, expediază un SMS cu textul MuzTV1 la numărul 3006. În scurt timp vei începe să primeşti întrebări cu variante de răspunsuri. Pentru a răspunde, vei expedia numărul variantei corecte la 3006. Ulterior, vei primi următoarea întrebare şi numărul de puncte pe care le-ai acumulat până acum. În cazul în care răspunzi corect, numărul de puncte creşte, în caz contrar, acesta rămâne acelaşi. Adică, chiar dacă răspunzi incorect la întrebare, numărul de puncte nu scade şi poţi continua concursul, pentru a acumula mai mult şi a-ţi mări şansele de a pleca la înmânarea premiilor.

Câştigă primii 10 participanţi cu cel mai mare număr de puncte acumulate.

Preţul pentru un SMS expediat la 3006 constituie 2,50 lei. Detalii şi regulament găseşti pe www.muztv.md. Tot aici, pe 25 mai, va fi publicată lista câştigătorilor concursului.