Conectează prietenii! Un nou serviciu care te răsplăteşte pentru prietenii aduşi în familia Moldcell

Ai ocazia să bucuri toţi prietenii tăi, iar noi te vom bucura pe tine pentru insistenţă şi atitudinea faţă de ei. Împarte mândria de a fi abonat şi primeşte minute pentru fiecare număr nou conectat în exclusivitate din iniţiativa ta. Şi acest lucru se va repeta cu fiecare nou abonat adus în familia Moldcell. Această reducere echivalentă în minute este oferită pentru ca să ai şi mai mult timp la dispoziţie pentru comunicare.

Mecanismul programului este simplificat la maxim. Prietenul, membrul familiei sau ruda ta se conectează la unul dintre planurile tarifare Cartelă Moldcell sau Abonament Moldcell, iar tu ne inştiinţezi despre faptul împlinit în perioada cuprinsă până la 10 zile din data conectării. Pentru aceasta e suficient să expediezi un SMS cu numărul prietenului la 7272. În scurt timp, persoana cu numărul indicat în mesaj va fi întrebată, la fel printr-un mesaj (din partea companiei Moldcell), dacă ai participat sau nu la conectarea lui la reţea. Îndată dupa confirmarea acestui fapt – vei fi premiat. În cazul recepţionării mesajelor de la mai multe persoane primul mesaj răspuns va fi premiat.

Remunerarea primită pentru realizarea unei operaţiuni „Conectează prietenii” este o reducere echivalentă cu 40 de minute în reţea pentru o conectare Abonament Moldcell şi 20 de minute în reţea pentru o conectare Cartelă Moldcell. Iar noutatea şi mai buna este că poţi conecta până la 10 numere pentru planuri tarifare diferite în fiecare lună şi pentru fiecare din ele vei primi această reducere. 

Tot de ce ai nevoie pentru a beneficia de oferta e să fii persoană fizică, să ai un număr Moldcell activ de cel puţin o lună şi o stare a contului pozitivă, iar prietenul conectat trebuie să fie abonat recent – cel mult 10 zile, persoană fizică. Abonaţii înregistraţi în programul „Ambassador” nu pot participa în programul „Conectează prietenii”.

Daruieşte noi posibilităţi prin programul „Conectează prietenii”. Un nou prieten, acelaşi operator.

Pentru a beneficia de serviciul Conectează prietenii! este necesar să acceptaţi condiţiile de prestare a serviciilor (detalii).