Dublăm lucrurile bune!

Avem un singur scop – acela de a oferi comunicare cât mai accesibilă şi mai de calitate. Şi avem o mulţime de mijloace care ne ajută să realizîm acest lucru.
   
Doar 2 luni, în perioada 5 octombrie – 24 noiembrie la conectarea la Moldcell primiţi o mulţime de avantaje impunatoare.
   
De 2 ori mai lungă perioada activă a cartelei SIM pentru că Veţi putea utiliza numărul procurat timp de 360 zile în care puteţi suna, scrie, naviga în Internet ţi 180 zile în care continuaţi să primiţi apeluri indiferent dacă Vă supliniţi sau nu contul.
   
De 2 ori mai mulţi bani pe cont pentru că Vă oferim un credit iniţial dublu în cont aşa ca să nu Vă lipsiţi nici o clipă de comunicarea cu cei dragi.
   
De 2 ori mai multă comunicare pentru că beneficiaţi de tarife ţi posibilităţi largi de convorbiri cu toată lumea, deoarece aveti:

  • Tarife regionale Alocard care Vă permit să comunicaţi cu toate numerele din Moldova la preţuri reduse
  • 5 numere preferate Friends la YOYO, cu care puteţi comunica aproape nelimitat, datorită opţiunilor cu 500 minute şi 500 SMS incluse
  • Tariful Student care Vă oferă posibilitatea să beneficiaţi de tarife reduse de 5 ori pentru mesaje SMS, de 2 ori pentru MMS, de 3 ori pentru Internet şi multe altele.
  • Roaming instantaneu, ceea ce înseamnă că puteţi pleca peste hotare şi utiliza numarul Moldcell de telefon prin formarea unui simplu cod.
  • O mulţime de servicii care Vă vor diversifica comunicarea - Ton-Ton, Ready Message, LoveChat, Music Expert etc.
  • Cele mai multe şi comode modalităţi de reîncărcare a contului Dvs.

Oferta este valabilă doar la conectarea la Alocard sau YOYO în perioada 5 octombrie - 24 noiembrie 2009. Perioada activă se măreşte până la 360 zile. Adiţional creditului standard se oferă o reducere în mărimea creditului iniţial care poate fi utilizat doar pentru servicii în reţea.
   
O nouă lume a comunicării!