Fantasy Mariaj. Pentru îndrăgostiţi… în comunicare

Pentru că trăim fiecare emoţie cu aceeaşi intensitate ca clienţii noştri, am creat o opţiune special pentru cei care trăiesc din plin, pentru cuplurile căsătorite.  Aceasta reprezintă, în mare parte, acelaşi pachet comod Fantasy, dar cu anumite tarife preferentţale în interior.

Datorită acestei opţiuni, concepută exclusiv pentru cei Căsătoriţi, soţii au posibilitatea să comunice între ei timp de 1 an întreg la un tarif unic de 5 bani per minut pentru orice apel voce sau video şi 5 bani per mesaje SMS sau MMS

Pentru a beneficia de opţiunea Fantasy Mariaj abonaţii noi vor semna un contract de abonament la pachetul Fantasy. În acest caz, soţilor li se vor oferi două numere consecutive. Dacă însa aceştia au deja un numar la oricare dintre planurile tarifare Moldcell, este necesară doar prezentarea la oricare dintre Moldcell Center.

Toate procedurile enumerate mai sus se fac în baza buletinului de identitate şi Certificatului de Casatorie în prezenţa ambilor soţi.

Procedurile de conectare la Fantasy cu opţiunea Mariaj sau de activare a acesteia sunt gratuite.

Important
Promoţie şi tarife valabile exclusiv pentru cuplurile căsătorite începând cu 1 mai 2009. Opţiunea Fantasy Mariaj este disponibilă doar pentru persoanele fizice. La aflarea în Roaming, apelurile şi SMS/MMS spre numărul „pereche” se taxează în mod obişnuit.