Inaugurarea primului Moldcell Center din sectorul Telecentru

Acum şi locuitorii sectorului Telecentru din capitală au un Centru Moldcell de deservire complexă. Vineri, 18 martie, compania Moldcell a inaugurat în capitală un nou centru de deservire complexă a clienţilor săi situat în sectorul Telecentru, pe adresa şos. Hânceşti, 60/4.

Conceptul de Centru de deservire complexă a clienţilor a fost lansat de către Moldcell în premieră pentru Moldova acum 9 ani, propunându-şi scopul să ofere întreaga gamă de servicii Moldcell pe întreg teritoriul ţării, inclusiv vânzarea de telefoane mobile şi posibilitatea achitării serviciilor.

Centrul Moldcell de la Telecentru include:

  • Reprezentanţa Serviciul Clientelă Moldcell (acces la toate serviciile operatorului) şi
  • Reprezentanţa Distribuitorului Moldcell (vânzarea produselor Moldcell şi a telefoanelor mobile/accesoriilor de ultimă oră);

Centrul Moldcell din sectorul Telecentru impresionează prin design şi stil fiind al 8-lea (optulea) Moldcell Center din capitală de deservire complexă a clienţilor. În capitală, fiecare sector dispune de câte un centru de deservire complexă şi mai multe Shopuri şi puncte de vânzări. Per total, compania Moldcell deserveşte clienţii săi din toată ţara prin intermediul a 14 centre şi circa 3000 Shopuri şi puncte autorizate de vânzare.

La eveniment a participat echipa managerială Moldcell în frunte cu Directorul General dl Chiril Gaburici, parteneri şi clienţi Moldcell care au venit să viziteze noul centru.

Chiril Gaburici, director general Moldcell: „Astăzi, suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea primului Moldcell centru din sectorul Telecentru al capitalei. Deschiderea acestui centru se înscrie în strategia promovată de către companie de la începutul apariţiei sale pe piaţă – de a fi accesibili atât sub aspectul serviciilor, cât şi sub aspectul deservirii în cât mai multe regiuni ale Moldovei. Invit cu drag clienţii noştri din sectorul Telecentru la acest nou centru”.

Lansarea centrului a fost însoţită şi de o promoţie specială: la procurarea oricărui produs Moldcell, clienţii operatorului au primit ieri şi azi câte un premiu garantat plus posibilitatea de a intra în posesia unuia din cele zece telefoane mobile Nokia 2220s din cadrul extragerii de premii care a avut loc astăzi, la orele 15:00.

În Centrul Moldcell, deschis pentru a-şi primi vizitatorii 7 zile în săptămână, clienţii Moldcell vor putea:

  • Procura şi seta telefoane mobile, gadgeturi moderne (precum iPad, iPhone 4, Samsung i9000 Galaxy S etc.) modeme şi accesorii;
  • Activa planurile tarifare Cartelă Moldcell, Abonament Moldcell sau Moldcell Business;
  • Activa servicii adiţionale (de ex. Opţiunea creditară, Roaming pentru persoane juridice, schimbarea cartelei SIM, transmiterea drepturilor de titular al contractului etc.);
  • Suplini contul prin terminale de plată sau cartele de reîncărcare.

Orcun Akcinar, partener Moldcell: „Compania Moldcell ne este un partener de încredere, acesta fiind cel de-al patrulea centru de deservire complexă pe care-l deschidem împreună. Începând cu astăzi, sunt bucuros să întâmpin clienţii Moldcell şi în Centrul de deservire din sectorul Telecentru al capitalei unde-i asigurăm că vor beneficia de o deservire rapidă şi calitativă.”