MOLDCELL a desemnat câştigătorii campaniei „Fii Primul”

Pe data de 25 ianuarie 2005 la sediul companiei MOLDCELL a avut loc ceremonia oficială de înmânare a PREMIILOR MARI din cadrul campaniei „FII PRIMUL!” şi anume a cheilor de la cele 3 automobile BMW seria 1. Câştigători ai superbelor maşini au devenit:
1. Ţurcanu Serghei (32 ani)
2. Burlaca Ana (25 ani)
3. Ţurcan Olga (21 ani)

Halim Ateş, manager general MOLDCELL, a felicitat călduros toţi câştigătorii campaniei şi le-a mulţumit pentru încredere şi fidelitate. “Deopotrivă cu noile tehnologii şi servicii moderne, MOLDCELL surprinde piaţa din Moldova prin campanii promoţionale care aduc în dar multe premii. La elaborarea promoţiilor, se respect nişte principii de bază – corectitudinea, transparenţa, dorinţa de a acorda tuturor şanse egale de câştig. Numărul participanţilor la campanii creşte, fapt ce denotă creşterea credibilităţiii. Suntem aici pentru consumatorii noştri, de aceea pentru părerea şi încrederea voastră contează”.

Serghei Ţurcanu, fericitul câştigător al unuia din cele trei BMW-uri şi proprietar al unei mici afaceri de reparaţii auto, a declarat că s-a înscris în campanie cu speranţa că va deveni câştigător. „Am participat la campania FII PRIMUL cu mai multe cartele valorice. Am sperat că voi câştiga şi iată că visul meu a devenit realitate. Sigur, la început nu-mi venea a crede că mi-a surâs norocul, dar imediat ce am vorbit cu reprezentanţii MOLDCELL am înţeles că voi conduce un BMW. Sunt un client fidel al companiei MOLDCELL, m-am convins nu o dată de corectitudinea acestei companii, iar faptul că am câştigat, este o dovadă în plus a faptului că MOLDCELL oferă tuturor şanse egale de câştig”, a subliniat Serghei Ţurcanu.

Informaţie adiţională
Extragerea premiilor în cadrul campaniei “FII PRIMUL” a avut loc la 19 ianuarie 2005 în incinta clubului SOHO, în prezenţa unei comisii de validare independente şi a notarului autorizat. Extragerea de premii s-a petrecut cu acces deschis pentru public, fără restricţii la intrare. În cadrul tombolei au fost desemnaţi cei 2005 câştigători ai celor 2005 premii.

3 câştigători - automobil BMW seria 1
4 câştigători - telefoane mobile Sony Ericsson K700i
18 câştigători - telefoane mobile Nokia 3200
180 câştigători - seturi MOLDCELL
1800 câştigători –15 minute de convorbiri naţionale (pentru abonaţii Moldcell)
sau 100 impulsuri pentru utilizatorii Alocard

Toate rezultatele tombolei au fost publicate în ziarele: Săptămâna şi Nezavisimaia Moldova din 21 ianuarie 2005.
Câştigătorii sunt invitaţi să-şi ridice premiile la orice MOLDCELL CENTER din Cahul, Chişinău şi Bălţi în perioada 21 ianuarie - 19 februarie 2005, inclusiv.

Pentru a intra în posesia premiului, câştigătorul trebuie să prezinte:
a) Cuponul;
b) Cartela SIM de la care a fost trimis SMS-ul;
c) Produsul procurat (cartela de reîncărcare Alocard, cartela valorica Moldcell, cartela SIM Alocard şi/sau Fantasy) cu cupon Actul de identitate (Buletin de identitate, Paşaport sau Permis de conducere).
d) Document de identitate (buletin de identitate, paşaport, permis de conducere)

Compania MOLDCELL felicită toţi câştigătorii.