MOLDCELL prezintă câştigătorii “Magia premiilor”

Marţi, 18 august curent, la sediul companiei MOLDCELL a avut loc ceremonia oficială de înmânare a premiilor valoroase din cadrul campaniei „Magia Premiilor” prima extragere a căreia a avut loc pe data de 12 august în prezenţa unei comisii de validare independente, a unui notar autorizat şi a clienţilor companiei ce au dorit să asiste la extragere.
În prezenţa câştigătorilor primei extrageri însoţiţi de rude şi prieteni, Dl. Chiril Gaburici, directorul general MOLDCELL, a felicitat cordial toţi câştigătorii campaniei şi le-a mulţumit pentru încredere şi fidelitate. „Apreciem înalt votul de încredere pe care ni-l acordă clienţii noştri. MOLDCELL va continua să facă tot posibilul pentru a-şi confirma de fiecare dată imaginea unei companii pentru care satisfacţia clienţilor este un scop de bază în deservire”, a adaugat Chiril Gaburici.
La rândul lor, câştigătorii, au mulţumit operatorului pentru promoţiile originale şi spectaculoase, impresionante prin numărul de premii şi care se derulează în mod transparent şi cinstit, oferind tuturor şanse egale de câştig. Printre câştigătorii premiilor mari prezenţi la ceremonie s-au numărat şi Andrei Goncear din Râbniţa care a câştigat apartamentul cu o odaie în Chişinău, Petru Lefter din Hancesti care venise după automobilul nou-nouţ Skoda Fabia.
Andrei Goncear din Râbniţa, câştigătorul apartamentului: „Nici până azi nu-mi vine să cred că am câştigat un apartament, al meu, propriu. Numai o persoană care ştie ce înseamnă să fii mereu în căutarea unui colţişor al tău m-ar putea înţelege. Timp de 10 ani am fost nevoit să rezolv mereu întrebarea la cine să stau: la rude, prieteni, gazdă. Datorită campaniei „Magia Premiilor” m-am convins că prin insisenţă şi răbdare orice vis poate deveni realitate. Sincer să vă spun, cartela de reîncărcare, datorită careia am participat în campanie, am păstrat-o sub pernă în speranţa de a-mi realiza acest vis. Am urmat pas cu pas sloganul campaniei „Visează! Participă! Căştigă!” şi mi-a reuşit!”
Grigori Olga din Chişinău, câştigătoarea laptopului: “În virtutea serviciului pe care-l am, laptop-ul este o necesitate vitală pentru a-mi îndeplini lucrul calitativ şi la timp. Recent am rămas fără laptop şi de câteva ori am fost în situaţia de a împrumuta laptop-urile prietenilor mei. Am participat în campanie anume cu speranţa de a câştiga un laptop şi visul meu a devenit realitate. Din sutele de premii şi miile de cupoane înregistrate în campanie am câştigat tocmai eu şi anume laptopul mult dorit. Este o minune şi mulţumesc operatorului meu pentru acest cadou minunat!”
La extragerea din 12 august au fost desemnaţi 926 de câştigători care vor intra în posesia următoarelor premii:   
1 apartament cu o odaie în municipiul Chişinău;
1 automobil Skoda Fabia;
3 laptopuri;
33 telefoane mobile;
333 pachete a câte 100 SMS în reţea şi
555 pachete a câte 100 min pentru apeluri în reţea.
Acelaşi set de 926 de premii va fi pus la bătaie în următoarea extragere care va avea loc la 11 septembrie şi în care pot participa clienţii care-şi vor reîncărcă contul în perioada 7 august - 6 septembrie 2009.
Notă:
Campania “Magia premiilor” se desfaşoară până pe 5 octombrie curent, pune la bătaie in total 2778 premii şi include 3 perioade de participare, fiecare dintre ele finalizând cu câte o extragere de premii. La 12 august a avut loc prima extragere de premii în care au fost  indentificate primele 926 de cupoane câştigătoare. În campanie pot participa toţi clienţii Moldcell, persoane fizice, iar condiţiile de participare în campanie sunt foarte simple: рentru a se înregistra în campanie clienţii Moldcell trebuie, la reîncărcarea contulului Fantasy, Alocard sau YOYO, să expedieze prin SMS la numărul 333 codul de reîncărcare indicat pe cartelă sau recepţionat la reîncărcarea prin terminalele de plată.