Premiul de Stat pentru realizări în domeniul calităţii

Compania Moldcell a devenit, pentru al treilea an consecutiv, laureat de gradul I al Premiului de Stat pentru realizări în domeniul calităţii 2009 oferit de Guvernul Republicii Moldova.

Trofeul şi diploma concursului au fost înmânate directorului general al companiei Moldcell, Chiril Gaburici, de către prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat în cadrul unei ceremonii oficiale ce a avut loc astăzi, 28 mai 2010, la Forumul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii.

Premiul constituie o dovadă în plus a faptului că Moldcell asigură standarde superioare de calitate în toate procesele interne şi externe de funcţionare a companiei. Distincţia reprezintă şi o confirmare a faptului că operatorul îşi atinge obiectivul de a oferi cel mai înalt nivel de calitate a serviciilor şi deservirii abonaţilor.

Este de menţionat faptul că Moldcell a câştigat anterior premiile mari ale concursurilor „Marca Comercială a  Anului” (cinci ani consecutiv), „Cel mai bun contribuabil al anului” (4 ani consecutiv). La finele anului 2009, compania a primit certificatul ISO 9001:2008, o actualizare a Sistemului de Management al Calităţii ISO 9001:2000, obţinut anterior de operator.

Moldcell este unicul operator de telefonie mobilă GSM din Moldova căruia i-a fost decernat Premiul de Stat pentru realizări în domeniul calităţii pentru anul 2009.