Reduceri de 30% la tarifele în Roaming

Călătoreşte liber! este deviza noastră atunci când decidem un tarif sau altul pentru Roaming. De aici am pornit şi când am elaborat noua campanie de reduceri în Roaming pentru toţi clienţii Moldcell.

Astfel, în perioada 15 iunie – 15 august 2009, toţi clienţii Fantasy, Alocard, YOYO, persoanele fizice şi juridice beneficiază de o reducere egală cu 30% la tarifele pentru toate apelurile de intrare în Roaming. În afară de aceasta, amintim că gratuite sunt şi SMS de intrare indiferent de reţeaua din care au fost expediate. 

Un avantaj net al serviciului Roaming de la Moldcell constă în cifra operatorilor parteneri disponibili clienţilor indiferent de planul tarifar. Aşadar, abonaţii Fantasy pot utiliza serviciile Moldcell aflându-se în tocmai 261 operatori, iar Alocard şi YOYO – 84 operatori din toata lumea.

Cu Moldcell Roaming ai libertate în comunicare oriunde ai pleca. Pentru a beneficia de serviciile Roaming, formează *222#ok şi urmează instrucţiunile meniului.

Află mai multe despre Fantasy Roaming şi Alocard Roaming. 

Călătoreşte liber cu Moldcell!

Nota
În cazul în care operatorul din ţara vizită percepe un tarif special pentru apelurile de intrare, reducerea se aplică doar tarifului Moldcell pentru apeluri de intrare.