Sunaţi peste hotare ca şi cum aţi suna în Moldova!

Lucrurile frumoase trebuie neapărat repetate şi pentru că Moldcell este întotdeauna atent la toate dorinţele şi necesităţile abonaţilor am decis să Vă aducem din nou toată lumea aproape. Iarna aceasta apelaţi peste hotare cu până la 90% reducere, la preţ de apeluri naţionale şi uitaţi de cheltuieli graţie acestei oferte extraordinare!

Expediaţi un SMS fără text la numărul 2226 sau accesaţi meniul *222*6#ok şi activaţi opţiunea Tarif local pentru apeluri internaţionale. Îndată ce o activaţi, Veţi putea vorbi cu persoanele dragi de peste hotare le preţ de numai 1,50 lei. Activarea opţiunii costă 10 lei, iar termenul de valabilitate este egal cu 30 de zile.

Pentru a apela un număr peste hotare, formaţi: + [codul ţării] [numărul de telefon].

Ţările care pot fi apelate la tarif preferenţial la orice număr (fix sau mobil) sunt: China, Cipru, Kazahstan, Rusia, Singapore şi Uzbekistan.

Ţările care pot fi apelate la tarif preferenţial pe număr fix sunt: Austria, Belgia, Croaţia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Georgia, Germania, Grecia, Iordan, Irak, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Taiwan, Turcia, Ucraina şi Ungaria. Destinaţiile au fost compuse conform listei de prefixe oferite de partenerii de interconectare Moldcell.

Pentru Abonament Minute incluse, preţul pentru minut se va calcula conform următorului tabel:

Abonament Min incluse 50 lei 100 lei 150 lei 200 lei 300 lei 500 lei 700 lei
Preţ per minut (sec) 36 53,99 72 81,01 90 108,04 154,37

Dacă abonatul dispune de anumite reduceri şi opţiuni suplimentare, prioritatea utilizării opţiunii va fi următoarea: bonusuri şi reduceri, pachete de servicii, tarif local pentru apeluri internaţionale, tarif obişnuit.

Opţiunea poate fi activată până pe 28 februarie 2011. Promoţia nu este valabilă pentru apeluri realizate prin IP, pentru apeluri la numere cu tarifare specială şi în cazul în care abonatul se află în Roaming. În cazul migrării de la un tip de abonament la altul în perioada valabilităţii ofertei, condiţiile ofertei şi valabilitatea se păstrează.