Tarife noi pentru regiunile ţării

Moldova întreagă comunică de până la 2 ori mai ieftin până pe 31 decembrie 2009!

Doar împreună putem atinge şi realiza ceva frumos. Şi numai dacă suntem o familie cu toată Moldova, suntem cu adevărat fericiţi. Iată de ce, de acum înainte toţi utilizatorii Alocard care se află în regiuni vor beneficia de tarife impunător reduse din prima secundă de convorbiri! 

Astfel, preţurile noi pentru apeluri reprezintă:

Apel din Chişinău – 1,50 lei/min
Apel din centrele raionale* – 1 leu/min
Apel din celelalte localităţi – 0,75 lei/min

Asta înseamnă că acum comunici la tarife reduse de până la 2 ori cu toate numerele din reţeaua Moldcell.

Economiseşte:

  • Tu, care lucrezi şi când mergi la pescuit sau când îţi vizitezi rudele de la ţară 
  • Tu, care în fiecare vacanţă pleci la bunici să mănânci cireşe sau să stai pe cuptor 
  • Tu, care pur şi simplu ţii la comunicarea cu cei dragi…

Pentru că suntem mereu aproape!

* Centrele raionale care se tarifică conform tarifului indicat sunt: Anenii Noi, Basarabeasca, Briceni, Cahul, Cantemir, Călăraşi, Căuşeni, Cimişlia, Ceadâr-Lunga, Criuleni, Comrat, Donduşeni, Drochia, Edineţ, Făleşti, Floreşti, Glodeni, Hânceşti, Ialoveni, Leova, Nisporeni, Ocniţa, Orhei, Rezina, Râşcani, Sângerei, Soroca, Străşeni, Şoldăneşti, Ştefan Vodă, Taraclia, Teleneşti, Ungheni, Vulcăneşti, mun. Bălţi.

Notă
Zonele de tarifare sunt determinate de indicatorii ce ţin de acoperire definiţi de operator, nu depind de hotarele reale şi pot varia. Tarifele respective vor fi aplicate pentru apelurile ţn reţea în regiunile ce se află în aria de acoperire a celulelor definite. Tarifele nu se schimbă pe durata unui apel şi se definesc reieşind din zona iniţierii acestuia. Indicatorii de acoperire anunţaţi de operator sunt aproximativi şi nu pot servi drept motiv de respingere a plăţii.