TV mobil. Mereu cu tine!

Serviciul TV mobil îţi oferă posibilitatea să vizionezi televizorul oricând şi oriunde. Astfel, în afară de modem pentru conectare la Internet, cameră pentru apeluri video, telefonul tău se transformă şi într-un televizor adevărat.

TV mobil de la Moldcell presupune posibilitatea de a viziona în regim real atât canale locale, cât şi internaţionale direct din telefonul tău mobil. Tot de ce este nevoie pentru aceasta este un telefon mobil cu un player video instalat şi Internet configurat.

Pentru a realiza o conectare la TV mobil accesezi, întâi de toate, wap.moldcell.md. După aceasta, la accesarea opţiunii din meniu TV mobil, pe ecran va apărea lista canalelor disponibile pentru vizionare. Toate posturile sunt transmise în regim online, aşa că în telefonul tău nimic nu se încarcă şi memoria lui rămâne liberă. Mai mult decât atât, nu vei scăpa nici un sunet pentru că toate apelurile de intrare vor întrerupe automat vizionarea.

Tarife

Serviciul este prestat atât în baza utilizării simple a telefoniei mobile, cât şi în baza pachetelor cu minute incluse, care te vor ajuta să economiseşti impunător. Astfel, ai alegerea între:

  • Pachetul cu 50 minute incluse, valabil o zi la preţ de 20 lei
  • Pachetul cu 200 minute incluse, valabil 7 zile la preţ de 70 lei şi
  • Pachetul de 400 minute, valabil 30 de zile la preţ de 100 lei

Pe perioada valabilităţii pachetului tariful pentru traficul extra pachet este de 0,60 lei/minut. Pachetele cu minute incluse sunt de unică folosinţă, deci în orice moment poţi procura încă unul. Tarifarea se efectuează per secundă. Tariful standard pentru un minut – 0,95 lei (inclusiv preţul pentru trafic Internet).

Printre avantajele nete ale serviciului TV mobil de la Moldcell sunt: 

  • Lipsa unei plăţi pentru conectare şi acces
  • Disponibil atât în 3G, cât şi EDGE
  • Vizionarea nelimitată, unica condiţie – starea pozitivă a contului şi
  • Disponibilitate indiferent de plan tarifar

Televiziune mobilă de la Moldcell

Simplu şi avantajos!