Visează! Participă! Câştigă! cu “Magia premiilor”

Prima extragere de premii din cadrul celei mai de amploare promoţii din acest an - “Magia premiilor” a avut loc miercuri, 12 august, în prezenţa a sute de clienţi MOLDCELL, invitaţi de operator să asiste la eveniment pentru a asigura extragerii maximă transparenţă.
Campania “Magia premiilor” se desfaşoară din 6 iulie până pe 5 octombrie curent, pune la bătaie 2778 premii şi include 3 perioade de participare, fiecare dintre ele finalizând cu câte o extragere de premii.
În campanie pot participa toţi clienţii Moldcell, persoane fizice, iar condiţiile de participare în campanie sunt foarte simple: рentru a se înregistra în campanie clienţii Moldcell trebuie, la reîncărcarea contulului Fantasy, Alocard sau YOYO, să expedieze prin SMS la numărul 333 codul de reîncărcare indicat pe cartelă sau recepţionat la reîncărcarea prin terminalele de plată.
Pe 12 august au fost identificate primele 926 de cupoane câştigătoare din cele peste 140.000 înregistrate în prima perioadă de participare a campaniei care a durat din 6 iulie până pe 6 august curent. 
Premiile extrase sunt:
1 apartament cu o odaie în municipiul Chişinău;
1 automobil Skoda Fabia;
3 laptopuri;
33 telefoane mobile;
333 pachete a câte 100 SMS în reţea şi
555 pachete a câte 100 min pentru apeluri în reţea.
Rezultatele extragerii au fost validate de către un notar şi o comisie specială care au monitorizat corectitudinea şi transparenţa întregului eveniment.
 “Magia premiilor” oferă participanţilor în premieră pentru Moldova posibilităţi practic nelimitate de câştig deoarece numărul de participări depinde numai de abonat şi nu poate fi modificat de operator.
Cartelele cu nominalul valoric mai mare oferă mai multe şanse de câştig! De exemplu: suplinind contul cu o cartelă de 49 lei abonatul participă la extragere cu un singur cupon, iar suplinind contul cu o cartela valorică Fantasy de 450 lei, participă în tombolă cu 11 cupoane, ceea ce înseamnă că are instantaneu 11 şanse de câştig! 
Rodica Verbeniuc, Şef Secţie Comunicări Corporative Moldcell: “Magia premiilor continuă! Startul celei de-a doua promoţii a fost dat la 7 august, astfel, toti clienţii Moldcell care-şi reîncărcă contul în perioada 7 august - 6 septembrie au şansa să câştige în cea de-a doua extragere care va avea loc pe 11 septembrie.”
Rezultatele extragerii din 12 august vor fi publicate vineri, 14 august, pe site-ul corporativ al operatorului www.moldcell.md şi în ziarul Timpul.