6 distincții pentru Moldcell, la Marca Comercială a Anului 2023

An de an, compania Moldcell este premiată în cadrul competiției „Marca Comercială a Anului” pentru activitățile sale și contribuțiile la dezvoltarea mediului de afaceri. Anul acesta, la „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Moldcell a primit șase distincții.

Femeia în afaceri”: Mercuriul de Aur i-a fost acordat Carolinei Bugaian, un lider vizionar și o forță de schimbare pozitivă în societatea moldovenească. Sub conducerea ei, Moldcell a excelat și a devenit un far de inspirație pentru femeile care aspiră să avanseze în eforturile lor profesionale.
Această distincție se adaugă la cel mai recent titlu internațional obținut -“CEO a anului 2024 la categoria „Industria Telecomunicațiilor Mobile”. Realizările ei impresionante și experiența vastă în management financiar, de proiecte și management corporativ, atât în Moldova, cât și internațional, au clasat-o pe primul loc în acest prestigios concurs internațional. Sub conducerea ei, Moldcell a lansat recent și tehnologia revoluționară 5G, în premieră pentru Republica Moldova.

"Este o adevărată recunoștință pentru munca depusă cu multă pasiune pentru Clienți de către întreaga Echipă Moldcell! Cred cu tărie că succesul este un efort comun și sunt foarte recunoscătoare să fac parte dintr-o Echipă atât de talentată și dedicată. Acest premiu este o reamintire a importanței colaborării, a comunicării deschise și a unei viziuni împărtășite. Mă angajez în continuare să depun efort, împreună cu echipa, pentru a cuceri inimile Clienților, aducând un impact pozitiv asupra vieții lor prin incluziunea digitală și financiară. ”, a menționat Carolina Bugaian, Directoarea Generală Moldcell.

”Debutul Anului”: Moldcell Money și-a oficializat statutul de serviciu exclusiv la un an de la lansare. Fiind primul operator de telefonie mobilă care oferă acest tip de serviciu în Moldova, Moldcell susține strategia națională de digitalizare, care urmărește reducerea utilizării numerarului și creșterea incluziunii financiare.

Olga Pavlic, Director Departament Business și Inovații SMART Moldcell, a comentat: „Moldcell Money oferă o multitudine de posibilități financiare, de la transferuri de bani la orice număr de mobil până la plata serviciilor comunale, împrumuturi și taxe de stat fără a fi nevoie de numerar. Scopul nostru este să oferim tuturor o experiență financiară digitală fără întreruperi și sigură. Suntem mândri de ceea ce am realizat în doar un an și suntem încântați de inovațiile viitoare pe care le vom aduce clienților noștri”.

Portofelul mobil, Moldcell Money, este disponibil atât pentru abonații Moldcell, cât și pentru utilizatorii altor rețele.

”Economie verde”: Acest premiu onorează eforturile companiei de a implementa practici sustenabile și de a reduce impactul asupra mediului, demonstrând o responsabilitate exemplară.

De-a lungul anilor, Moldcell a lansat servicii și soluții, în beneficiul abonaților, cu grijă față de mediu și în pas cu inovațiile digitale globale, devenind un partener digital de încredere pentru abonați și companiile din Moldova. În 2023, Moldcell a adoptat practicile ESG, care îi consolidează angajamentul față de sustenabilitate.

Trofeul de Integritate în nominalizarea „Implementarea Standardelor de Integritate”: Pentru al cincilea an consecutiv, Moldcell este premiat la această categorie. Programul de Etică și Conformitate al companiei Moldcell se bazează pe cele mai bune practici în domeniu, care derivă din principii și standarde recunoscute la nivel internațional. Politicile de conformitate din cadrul existent cuprind toate sferele de interacțiune ale companiei.

Prin susținerea principiilor de responsabilitate în afaceri, corectitudine, etică și conformitate, Moldcell oferă în mod constant servicii de înaltă calitate care insuflă încredere abonaților și promovează un sentiment puternic de etică în afaceri în cadrul comunității moldovenești.

”Locuri de Muncă Prietenoase Familiei”: În calitate de angajator de top, Moldcell oferă un mediu de lucru care favorizează echilibrul dintre viața personală și cea profesională a angajaților, iar distincția „Mercuriul de Aur” evidențiază acest sprijin.

Recent, Moldcell a amenajat un spațiu dedicat familiilor, în special angajaților cu copii, pentru a crea un mediu de lucru mai favorabil.

Pe lângă aceste rezultate deosebite, au fost recunoscute și inițiativele de responsabilitate social-corporativă Moldcell. Aceste proiecte de impact, integrate în Fundația Moldcell, le-au adus “Medalia de Aur” la categoria „Responsabilitate Socială”.

"Din momentul lansării Fundației, am fost susținuți de voluntarii și partenerii noștri dedicați. Am lucrat neobosit pentru a răspunde nevoilor comunității noastre, de la oferirea unui Internet mai sigur pentru toți, până la abilitarea digitală a vârstnicilor. Proiectele noastre și premiile pe care le-am primit de la începuturi ne conving că suntem pe calea cea bună și ne motivează să ne continuăm eforturile de a conduce schimbări pozitive.” Irina Strajescu, Directoarea Executivă a Fundației Moldcell.

Aceste premii subliniază angajamentul companiei față de excelență, inovație și responsabilitate socială. Pe măsură ce Moldcell continuă să fie lider în diverse domenii, această recunoștință inspiră compania să-și continue misiunea de a avea un impact pozitiv asupra comunității și mediului de afaceri din Moldova.