Ştii? Câştigă! – laptop Asus, tabletă sau smartphone Samsung.

Curiozităţi, evenimente inedite, date din istorie, sport, geografie şi multe alte domenii… Dacă îţi plac testele de cultură generală, te invităm să participi în concursul SMS „Ştii? Câştigă!” care îţi poate aduce un premiu, în funcţie de punctajul acumulat:

Locul 1 – laptop Asus X55VD + tricou și şapcă Moldcell
Locurile 2 şi 3 – tabletă Samsung Galaxy Tab2 P3100 de 16 GB + tricou și şapcă Moldcell
Locurile 4 - 6 – smartphone Samsung S6500 Galaxy Mini 2 Black + tricou și şapcă Moldcell
Locurile 7 - 10 – tricou, şapcă, eşarfă şi breloc Moldcell

Înregistrează-te şi tu în concurs, mai cu seamă că telefonul e oricând cu tine şi tu poţi răspunde la întrebări chiar fiind în troleibuz sau în pauza de masă la serviciu. Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită şi să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare, până la 31 martie 2013.

Doar expediază un SMS cu textul RO la numărul 9889 şi primeşte, una câte una, întrebările cu câte 3 variante de răspuns fiecare.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 5 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera H la 9889, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 7 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului.