20% reducere la toate Abonamentele Moldcell

Dacă tot suntem în perioada cadourilor, am hotărât să-ți mai aducem un motiv de bucurie: Giga Ofertă cu 20% reducere la Abonament Moldcell se extinde pentru toate planurile tarifare. Astfel, poți comunica până la nelimitat cu cei dragi, suna peste hotare și naviga pe web cât îți place – toate cu până la 80 lei mai ieftin!

Abonamentele Giga la preț redus sunt disponibile pentru toți: abonați existenți, noi și la portare cu numărul de la alt operator. Alege acum opțiunea dorită și bucură-te de reducerea specială timp de 12 luni din ziua conectării. Vezi mai jos, cât economisești:

Abonament standard Abonament cu reducere Servicii incluse
Abonament 100 80 lei 600 min în rețea 60 minute int|naționale 1GB
Abonament 140 110 lei Nelimitat în rețea 120 minute int|naționale 3GB
Abonament 160 130 lei Nelimitat în rețea 200 minute int|naționale 5GB
Abonament 180 145 lei Nelimitat în rețea 300 minute int|naționale 6GB
Abonament Premium 250 200 lei Nelimitat în rețea 500 minute naționale/150 minute internaționale 12GB
Abonament Premium 400 320 lei Nelimitat național 300 minute internaționale 30GB

Condițiile ofertei:
1. Oferta este valabilă timp de 12 luni de la conectare, cu semnarea contractului, după care abonatul va fi migrat automat la Abonament Moldcell standard.
2. În cazul rezilierii contractului înainte de expirarea perioadei minime contractuale, abonatul va returna valoarea reducerii acordate pentru fiecare lună de utilizare a ofertei. De exemplu, la rezilierea contractului după 3 luni de utilizare a Abonamentului Giga 80, abonatul va returna 60 lei (valoarea reducerii, a câte 20 lei pentru fiecare lună de utilizare a ofertei).
3. Suspendarea temporară a numărului în decursul perioadei minime contractuale se echivalează cu anularea ofertei înainte de termen. În acest caz, abonatul va fi automat migrat la Abonament Moldcell standard și va restitui valoarea reducerilor lunare, acordate până la acel moment.
4. Este posibilă migrarea între Abonamentele Giga, cu păstrarea reducerii timp de 12 luni. În cazul migrării la alt Abonament, condiția de respectare a perioadei minime contractuale va rămâne în vigoare până la expirarea acesteia.
5. Abonamentele Giga nu sunt disponibile pentru conectarea ofertelor cu telefon la Abonament Moldcell standard.