Câştigă o cină cu participantul preferat Fabrica de Staruri!

Competiţia pentru titlul de cel mai bun interpret deja a început! Recent a fost primul concert Fabrica de Staruri, în urma căruia ţi-ai putut forma impresia şi principalele aşteptări de la fiecare participant, iar acum ai posibilitatea unică să cunoşti mai bine participantul/participanta preferat(ă) şi să-i pui chiar câteva întrebări.

Pentru aceasta, este necesar doar să răspunzi la întrebările despre istoria proiectului şi industria muzicală şi să acumulezi cât mai multe puncte.

Expediază un SMS fără text sau sună la 90060 şi începe concursul chiar acum! Vei primi, câte una, întrebările cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Ai doar 2 încercări de a răspunde corect. Pentru răspunsul corect din prima încercare, vei primi 5 puncte, din a doua – 3 puncte. Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază un SMS cu textul „Next” sau alege această opţiune din meniul interactiv. Pentru a verifica numărul punctelor acumulate, expediază un SMS fără text la acelaşi număr. Tariful pentru un SMS sau un minut de apel la numărul 90060 constituie 7 lei, TVA inclus.

Răspunde corect la cât mai multe întrebări, acumulează puncte şi câştigă o cină cu participantul preferat la Moldcell Cafe, săptămânal. Dacă nu vei reuşi să câştigi în prima săptămână a concursului, nu te întrista! Punctele pentru răspunsurile expediate după încheierea unei etape se vor calcula în etapa următoare. Succes!