Cadou dublu de sărbători: 2012 lei pentru apeluri şi 2012 lei pentru cumpărături

În acest an, iarna la Moldcell e mai bogată ca niciodată şi bucură cu surprize fiecare abonat! Alătură-te familiei noastre mari şi vei avea un an plin de clipe frumoase şi de o comunicare la fel.

2012 lei la conectare

Conectează-te până la 31 ianuarie 2012 la Moldcell şi primeşte 2012 lei pe cont cadou! Noi îţi vom oferi aceşti bani în cantităţi egale timp de 12 luni ca să îi poţi utiliza pentru apeluri cu toată reţeaua, toată ziua (de la 8:00 şi până la 20:00).

Anul care vine va fi deci un an fără griji, pentru că vei avea posibilitatea să vorbeşti cu cei dragi despre tot ce ai chef şi cât ai chef. Procură acum un număr şi începe să urezi „La mulţi ani”.

2012 lei pentru cumpărături

În afară de cei 2012 lei pe cont, ai posibilitatea să beneficiezi de o sumă similară pentru a procura telefoane, dispozitive mobile sau accesorii în orice Moldcell Center. Răzuieşte stratul protector de pe cardul din interiorul cutiei cu cartela SIM şi vezi dacă ai obţinut 2012 lei de la Moldcell.

Dacă sub stratul protector este scris 2012 lei, vino la un Moldcell Center până la 31 martie 2012, prezintă acest card şi alege-ţi unul sau mai multe cadouri pe care vrei să le primeşti în schimbul cardului. Poţi alege un cadou cu un preţ mai mare de 2012 lei şi, în acest caz, va fi necesar să achiţi diferenţa. De asemenea, poţi alege mai multe cadouri în sumă de 2012 lei.

Ofertele sunt valabile pentru persoane fizice. Reducerea de 2012 lei la conectare se oferă în cantităţi egale, în decursul următoarelor luni din ziua conectării. Ea nu poate fi utilizată pentru activarea opțiunilor sau abonamentelor, nu poate fi extrasă din cont, nu se transmite unui alt abonat şi nu se ia în calcul la oferirea punctelor de loialitate. Suma de 2012 lei pentru cumpărături poate fi utilizată o singură dată şi nu este valabilă pentru suplinirea contului.

loading...

Regulament Card 2012