Ce alegi: Huawei pe Android sau pe Windows phone?

Reţele sociale, jocuri, muzică şi… preţ accesibil – toate le găseşti la smartphoneurile Huawei Y300 şi Huawei Ascend W1. Inteligente, stilate şi rapide, ambele telefoane cu siguranţă merită atenţia ta. Mai cu seamă că şi unul, şi altul, vine cu 500 MB cadou, lunar, timp de 14 luni! Şi dacă îţi este dificil să faci alegerea, te ajutăm noi:

Atât Huawei Y300, cât şi Huawei Ascend W1, este dotat cu o cameră foto/video de 5 MP şi un ecran de 4 inci. În plus, telefoanele sunt de aceeaşi dimensiune şi greutate: 124,5 x 63,8 x 11,2 mm / 130 g, au o memorie internă de 4 GB şi o memorie RAM de 512 MB.

Să trecem la diferenţe. Prima şi cea mai importantă diferenţă dintre aceste smartphoneuri este sistemul de operare: Huawei Y300 funcţionează în baza celei mai recente versiuni de Android v4.1 (Jelly Bean), ceea ce îi conferă rapiditate şi comoditatea în utilizare. Poţi naviga uşor pe web şi cerceta hărţile pe Google Maps. Are o baterie economă, ceea ce înseamnă că poţi vorbi până la 5 ore non-stop, fără a reîncărca telefonul.

Huawei Ascend W1 funcţionează în baza Windows phone şi se apropie mai mult de clasa smartphoneurilor de elită, deşi are un preţ accesibil. Este foarte elegant, iar ecranul luminos funcţionează în baza tehnologiei speciale ce economiseşte 30% din energie. Cu Huawei Ascend W1 e şi mai comod să faci poze, cu o singură mişcare pe ecran. Dacă duci un stil de viaţă activ şi vrei să ai acces permanent la email, Word Office, Word Excel, PowerPoint şi Outlook – smartphoneul tău Windows phone e mereu la îndemână.

Vino în orice reprezentanţă Moldcell din ţară, conectează-te la oricare dintre abonamentele Moldcell (Reţeaua mea, Ţara mea, Lumea sau Fantasy) şi alege telefonul, care corespunde cerinţelor tale.

Model Preţ Plata lunară pentru telefon Trafic Internet (lunar) Perioada contractuală
Huawei Y300 399 lei 250 lei 500 MB 14 luni
Huawei Ascend W1 499 lei 330 lei 500 MB 14 luni

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, cu condiţia semnării Contractului de abonament şi/sau a anexei adiţionale. Reducerea de 500 MB se va oferi lunar, timp de 14 luni. Plata lunară pentru telefon se va achita adiţional plăţii lunare pentru abonamentul selectat.