Cei mai talentaţi moldoveni câştigă Samsung Galaxy!

Vrei să te inspiri din succesul participanţilor la proiectul „Moldova are Talent”? Atunci te invităm să participi în concursul SMS ce îţi va pune la încercare nu doar cunoştinţele despre cel mai audiat show din ţară, dar şi despre toate domeniile de artă, sport şi cultură, care au fost reprezentate în cadrul concursului.

Fii chiar tu printre cei 2 norocoşi, care vor câştiga premiile concursului:

  • Locul I: smartphoneul Samsung Galaxy S4 + obiecte de colecţie Moldcell
  • Locul II: smartphoneul Samsung Galaxy S III mini + obiecte de colecţie Moldcell

Pentru a te înregistra în concurs, expediază un SMS cu textul „RO” la numărul 3535. După înregistrare, vei primi întrebările una câte una, cu câte 3 variante de răspuns fiecare.

Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte, iar pentru unul incorect – 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la aceeaşi întrebare. Mai mult, în cadrul concursului poţi solicita şi un indiciu, expediind litera „H” la numărul 3535. Pentru a trece la următoarea întrebare, expediază cifra 0 la acelaşi număr. Poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită. La fel, poţi în orice clipă continua competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare primită. Participanții care vor acumula cele mai multe puncte pe toată perioada concursului vor fi desemnați câștigători ai locurilor I și II în dependență de punctele acumulate.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 5 lei, TVA inclus. Concursul se încheie pe 27 decembrie. Regulamentul concursului - aici