Cel mai inteligent iPhone poate fi al tău, cu doar 4999 lei!

Acest smartphone a revoluţionat o lume întreagă. Funcţionează rapid şi uimeşte printr-un şir de aplicaţii. Este elegant, uşor şi subţire, exact aşa cum ţi-ai dori să fie un telefon: îţi vine în ajutor atunci când ai nevoie şi răspunde chiar şi la comenzi vocale. Vino să-l procuri acum de la Moldcell şi primeşte 500 MB lunar timp de 1 an contra plăţii lunare de 500 lei.

Vezi mai jos doar câteva dintre caracteristicile iPhone 4S, ca să te convingi că este de-a dreptul unic:

Procesor dual core A5 cu o perfomanţă de două ori mai bună. Datorită acestuia, smartphoneul e mai rapid în browsing şi atunci când priveşti poze, filme etc.

Asistent virtual Siri, care uneşte în sine funcţiile avansate de recunoaștere vocală. Acesta poate fi util pentru a răspunde la mesajele SMS şi la emailuri, a crea note, a seta semnale de reamintire etc.

Sistem de operare iOS 5 cu peste 200 caracteristici noi: Note, Cameră, Twitter, Poze, Mesaje şi alte funcţii sunt disponibile din meniu sau prin butoane de acces rapid.

iCloud, care permite transferul de informaţii din dispozitive pe serverele Apple şi realizarea unei copii online.

Cameră de 8 MP cu LED flash, care funcţionează foarte rapid şi distinge fotografia-portret de cea a unui grup. Mai mult, poţi prelucra pozele direct din telefon şi crea albumuri.

Ecran Multi-Touch care îţi permite să măreşti, micşorezi şi listezi rapid orice informaţie/imagine cu degetul pe display.

Pentru a beneficia de această ofertă:

  • Vizitează orice reprezentanţă Moldcell Center,
  • Alege un plan tarifar Abonament Moldcell (Reţeaua mea, Ţara mea, Lumea mea sau Flexibil),
  • Semnează anexa adiţională la Contractul de abonament pe 1 an şi
  • Achită 4999 lei pentru iPhone 4S de 16 GB.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, pentru abonaţii noi şi existenţi Abonament Moldcell, la conectarea cu un număr nou. Reducerea de 500 MB va fi oferită lunar, timp de 1 an, fiind valabilă până la sfârşitul lunii de referinţă. Un abonat poate beneficia de maxim 1 smartphone în cadrul prezentei oferte. Abonaţii, care au fost conectaţi în alte campanii promoţionale cu plată obligatorie în avans, pot beneficia de prezenta ofertă doar la conectarea cu un număr nou. În cazul rezilierii contractului înainte de expirarea termenului stabilit, abonatul va achita compensarea.