Cel mai modern serviciu de la Moldcell! Cu „Asistenţă online” e şi mai simplu să găseşti răspuns!

Serviciul Clientelă este pentru noi principalul mijloc de comunicare cu clienţii. Pentru ca tu să ai parte de comunicare cât mai plăcută şi calitativă, noi, în calitate de operatorul tău de telefonie mobilă, elaborăm tot mai noi servicii unice.

Astfel toţi clienţii Moldcell actuali şi potenţiali, vor avea posibilitate să se adreseze Serviciului Clientelă, nu doar prin telefon la 444 (de pe mobil) şi (022) 444 444 (de pe fix), dar şi utilizând Internetul pe pagina web www.moldcell.md, prin noul serviciu „Asistenţă online”. Acesta fiind unul inovativ,  pentru prima dată oferit pe piaţa de telecomunicaţii din Moldova de către compania Moldcell!

Acum toţi vizitatorii siteului www.moldcell.md, se pot adresa Serviciului clientelă chiar de pe site, în regim online. Tot de ce este nevoie - doar să accesezi rubrica „Contactaţi-ne” din josul paginii, să alegi modalitatea prin care îţi este comod să adresezi întrebarea care te interesează şi subiectul la care se referă aceasta:

  • Suport în utilizarea serviciilor / produselor
  • Sugestii/ Propuneri
  • Persoană juridică
  • Asistenţă tehnică / Setarea Internetului
  • Cum devii abonat Moldcell?
  • Roaming

Apelând la acest serviciu, ai posibilitatea să primeşti consultaţii în regim online atât prin Chat, cât şi prin email. Asistenţa prin chat este disponibilă de Luni pina Vineri între orele 9:00 şi 20:00 iar Simbata si Duminica intre orele 9:00 si 18:00, la asistenţa prin email poţi apela oricând doreşti.

Cu noul serviciu e şi mai uşor să primeşti un răspuns rapid la întrebarea care te interesează!