Compania Moldcell te invită să petreci un weekend de zile mari la Cahul

Moldcell este partener al ediţiei curente a festivalului Faces of Friends, desfăşurat tradiţional la Cahul. Evenimentul a devenit un spaţiu artistic în care-şi  dau întâlnire artiştii îndrăgiţi din Moldova şi oaspeţi din străinătate, oferind publicului nostru un spectacolul de neuitat.  
Operatorul invită oaspeţii şi locuitorii oraşului la cel mai de amploare eveniment  muzical din sudul Moldovei care va avea loc în perioada 18-19 august la Cahul. Festivalul “Faces of Friends” din acest an va găzdui în piaţa Independenţei din Cahul  trupele „Vunk” şi „Travka” (România) precum şi multe stele locale:  Olia Tira, SunStroke Project, Todo, Paralela 47, Galileo, Boris Covali, Mandragora Root, DJ Andrew Rayel (trance), DJ Mr. Bear (dubstep) şi mulţi alţii.

Rodica Verbeniuc, şef secţie Comunicări Corporative Moldcell: „Am răspuns cu căldură la apelul organizatorilor festivalului de a deveni parteneri Faces of Friends în acest an. Acum câţiva ani am rămas  impresionaţi de felul în care cahulenii ştiu să sărbătorească, prin dans şi cântec, la festivalul folcloric Nufărul alb pe care l-am susţinut. Suntem bucuroşi de a avea iar ocazia să fim alături de publicul şi clienţii din sudul republicii la un eveniment de excepţie. În calitatea de partener, compania Moldcell a pregătit în săptămâna Faces of Friends mai multe promoţii şi surprize plăcute pentru locuitorii şi oaspeţii capitalei de sud.”  

Până la finele săptămânii curente toţi oaspeţii şi locuitorii oraşului Cahul pot beneficia de următoarele promoţii:

  • Până pe 19 august la orice reprezentanţă Moldcell din Cahul (Moldcell Aero, Center sau Shop) puteţi beneficia de oferte speciale la modeme, telefoane mobile şi conectare la reţeaua Moldcell:  Modem Prepaid la preţ de numai 100 lei, Cartelă Moldcell cu 20 lei, Dual sim cu 40 lei, telefonul mobil Nokia 1280 cu doar  1 leu.
  • Acei care vor procura până pe 18 august orice produs sau îşi vor suplini contul mobil cu minim 40 lei în reprezentanţele Moldcell din Cahul au şansa să câştige premii. Fiecare cumpărător va primi câte un cupon de participare la extragerea de premii care va avea loc pe 18 august seara, pe scena principală a festivalului Faces of Friends. Prezenţa la extragere cu cuponul Moldcell este obligatorie.

Premiile puse la bătaie:      

  • 3 telefoane mobile Samsung Galaxy Mini şi
  • 7 modeme Huawei!

Moldcell invită cu drag oaspeţii şi locuitorii oraşului Cahul la cel mai de amploare eveniment  muzical din sudul Moldovei care îmbină cele mai îndrăgite stiluri de muzică: rock, jazz, electronic, pop ş.a.

Vezi mai multe detalii aici.