Concurs SMS „Cartea recordurilor”

Arată-ne că știi, de fapt, arată-ne că știi multe!

Indiferent dacă ai fost participant la acest concurs sau nu, vrem să te încurajăm și te îndemnăm să pui mâna pe telefon şi să expediezi SMS la 505, pentru că noul concurs SMS „Cartea recordurilor”, a început deja și va dura până pe 16 noiembrie 2014. Răspunde corect la întrebările noastre şi câştigă premii valoroase!

Expediază un SMS cu textul „RO” la numărul 505 și poți câștiga o tabletă Huawei performantă sau unul dintre cele 4 smartphoneuri de ultimă generaţie. Iar dacă ai expediat mai mult de 30 de mesaje SMS și nu ai ocupat un loc câștigător, vei primi cadou câte 5 MB și 5 SMS în rețea, pentru fiecare mesaj expediat.

Odată înregistrat, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte. Dacă dorești să primești întrebările în limba rusă, expediază „RU” la 505. Nu există limite de timp în oferirea răspunsului. Poţi să renunţi la participare în orice clipă, ignorând ultima întrebare primită, sau să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare. Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr. Costul unui SMS expediat, inclusiv al celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus.

Informații cu privire la desemnarea câștigătorilor, dar și alte detalii importante vezi aici.

Să ai baftă și distracție în lumea înțelepciunii!