Concurs SMS „Născut în Moldova”

Te provocăm să demonstrezi cât de multe știi despre țara în care trăiești, dar și să afli detalii fascinante pe care nu le-ai știut până acum. Ți-am pregătit cele mai diverse întrebări despre patria noastră - Moldova. Participă în concursul „Născut în Moldova” în perioada 24 iulie – 31 august, 2014, acumulează cele mai multe puncte și poți câștiga unul din aceste premii:

Locul 1: Laptop V5-123 Aspire Acer
Locul 2: Tableta Samsung T211 3G                              
Locul 3: Smartphone HTC Desire 310
Locul 4: Telefon Nokia 301
Locul 5: 2000 lei pe cont pentru apeluri cu toată Moldova, valabili un an
Locul 6: 1000 lei pe cont pentru apeluri cu toată Moldova, valabili un an

Așadar, înregistrează-te în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Ai nevoie doar de telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte. Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită şi să continui competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare, până la 31 august, 2014.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici. Dacă ești participant activ și ai expediat mai mult de 30 de mesaje la 505, atunci mai primeşti pentru fiecare mesaj expediat la acest număr câte 5 MB și 5 SMS în rețea, valabile 15 zile, pentru fiecare concurs separat.

Succes!