Concurs SMS „Primăvara Moldcell”

Cât de multe știi despre Moldcell și cât de tare îți place să fii de-al nostru? Te invităm să descarci imaginile si să participi automat în concursul SMS „Primăvara Moldcell”, care îți poate aduce un premiu o tabletă sau un smartphone, fără mult efort, în funcție de punctajul acumulat.

Așadar, înregistrează-te în concursul pe care-l poți juca oriunde și oricând. Tot de ce ai nevoie, este telefonul tău mobil. Expediază un SMS cu textul „RO” sau „RU” la numărul 505, răspunde la întrebări și acumulează cele mai multe puncte.  Nu există limite de timp în oferirea răspunsului: poţi să renunţi în orice clipă la participare, ignorând ultima întrebare primită sau să continui competiţia, expediind răspunsul la aceasta, până în data de 24 mai 2015.

Pentru fiecare răspuns corect primeşti 3 puncte, iar pentru unul incorect - 0 puncte. Ai un număr nelimitat de încercări să răspunzi corect la întrebare. Pentru a solicita un indiciu, expediază litera „H” la 505, iar pentru a trece la următoarea întrebare - cifra 0, la același număr.

Costul unui SMS expediat, inclusiv a celui de înregistrare, este de 3 lei, TVA inclus. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului aici.

Mult succes!