Concursul SMS „Adevărat sau fals”. Apreciază afirmaţiile şi fii apreciat!

Există o mulţime de lucruri neobișnuite în lume. Unele le cunoaştem din copilărie, altele am putea să nu le aflăm niciodată. Participă în concursul SMS „Adevărat sau fals” şi descoperă dacă ştii ce este mit şi ce este adevăr. Pentru a participa în concurs, nu e nevoie să cauţi în dicţionare şi enciclopedii, doar spune dacă e adevărat sau nu, acumulează puncte şi câştigă 1 din cele 10 telefoane moderne Samsung oferite de „Emotion Trading” SRL şi Moldcell.

Pentru înregistrare, trimite un SMS ce conţine textul „RO” la numărul scurt 1133 pentru a primi întrebări în limba română sau cu textul RU - pentru a primi întrebări în limba rusă. Imediat după înregistrare, vei primi un cadou garantat – o melodie Ton de aşteptare.

Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte. Cu cât mai multe răspunsuri corecte ai, cu atât mai mari sunt şansele tale de câştig. Primii 3 participanţi care la încheierea concursului vor avea acumulate cele mai multe puncte vor fi premiaţi cu câte un telefon mobil Samsung Corby 2, următorii 7 - câte un telefon mobil Samsung 3222. De asemenea, toţi câştigătorii vor primi câte un tricou şi chipiu Moldcell.

Tariful pentru un mesaj expediat la numărul scurt 1133 este de 3,50 lei, TVA inclus. Concursul se va desfăşura în perioada 1 – 21 august 2011. Determinarea câştigătorului va avea loc pe data de 22 august 2011. Regulamentul integral al concursului poate fi găsit aici. Succes!